Politiek in de Pol met Rob Jetten

Op zondag 20 januari komt de nieuwe fractievoorzitter van D66 in de Tweede Kamer, Rob Jetten naar Herberg de Pol. Ook te gast is Manouska Molema, lijsttrekker van GroenLinks in Overijssel bij de komende provinciale verkiezingen.

Het is voor het eerst dat Rob Jetten te gast is bij Politiek in de Pol. Rob Jetten volgde afgelopen oktober Alexander Pechtold op als fractievoorzitter van D66 in de Tweede Kamer. Mede op zijn initiatief wordt de bestaande procedure voor de aanstelling van burgemeesters veranderd. Jetten is tevens een van de pleitbezorgers van de nieuwe klimaatwet.

Manouska Molema komt uit Oldenzaal. De lijsttrekker van GroenLinks bij de komende Provinciale Statenverkiezingen in Overijssel. Molema is nu nog gemeenteraadslid in Oldenzaal, waar zij in de vorige periode wethouder was. De vaste columniste Alexa Gratama is ook weer van de partij. De bluesrockband Groundhog zorgt voor de muziek. Presentator is Hans Verbeek. Ook het publiek kan meedoen door bij de ingang eigen vragen op te geven.

Politiek in de Pol
De maandelijkse politieke talkshow in Diepenheim in de aanloop naar de verkiezingen voor Provinciale Staten in maart 2019. In de voorgaande edities van ‘Politiek in de Pol’ waren onder andere Hans Wiegel (VVD), Sybrand Buma (CDA) en Sharon Dijksma (PvdA) te gast.

Kaarten kosten €5,- per persoon en zijn te bestellen via www.herbergdepol.nl.

Of bekijk de website www.herbergdepol.nl/evenement/politiek-in-de-pol-met-rob-jetten/

Wanneer

Prijzen

  • € 5,00 Entreeprijs

Locatie

Cultuurcentrum Herberg de Pol

Adres
Raadhuisstraat 8, 7478AG Diepenheim
Telefoon
0547-352911
E-mail
Website
www.herbergdepol.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter