Lezing: Gerard ter Hofte

Erger jij je ook zo aan zwerfafval? Gerard Ten Hofte praat over plastic recycling. Het initiatief Hof van Plastic heeft in de gemeente Hof van Twente de Duurzaamheidsprijs 2017-2018 gewonnen. Gerard ter Hofte ziet zwerfafval niet als afval, maar juist als grondstof.

Inmiddels heeft hij zijn verhaal al op verschillende plekken in het land kunnen vertellen. Op woensdagavond 23 januari komt hij in het Beaufort. Met de Hof van Plastic wil hij samen met mensen en machines ter plekke plastic ‘zwerfafval’ omzetten in nieuw plastic en daarmee bijdragen aan de bewustwording rondom dit thema en werken aan een schonere omgeving. Want afval en met name plastic hoort niet in onze natuur.

Zijn wens is om met mobiele machines langs scholen, bedrijven, festivals en markten te gaan. Zodat iedereen zijn eigen verzamelde plastic in de machine kan gooien om er samen ter plekke nieuwe dingen van te maken. Er wordt hard gewerkt om deze wens werkelijkheid te maken.

Bij deze presentatie wordt u op een interactieve manier betrokken bij Hof van Plastic en de gedachte die erachter zit. Simpelweg: samen aan de slag.

Of bekijk de website www.hetbeaufort.nl/agenda/gerard-hofte-praat-plastic-recycling/

Wanneer

Prijzen

  • € 7,50 Entreeprijs

Locatie

Cultureel Centrum Het Beaufort

Adres
Burgemeester De Beaufortplein 1, 7475AG Markelo
Telefoon
0547-769025
E-mail
Website
www.hetbeaufort.nl

Tip je vrienden

facebook twitter