Streekmarkt Twente

Proef de lekkerste producten van eigen bodem op de Streekmarkt Twente, elke eerste zaterdag van de maand bij de Oude Blasiuskerk in het historische centrum van Delden.

Sinterklaas, Kerst, Oud en Nieuw. Feestelijke tradities waar we lang en intens van kunnen genieten. Momenten waarop we met zijn allen de tijd vast willen houden. Gezond, lekker en rusitg eten speelt daarbij vaak een belangrijke rol. Slow food verdrijft het fast food uit de gezellige keuken, waar de plaatselijke sterrenkoks weer de mooiste feestgerechten voorbereiden. We kiezen voor slow en duuzaam, heanig an vedan, natuurlijk en regionaal, samen genieten.

De producenten op de Streekmarkt Twente helpen je graag met de meest pure producten, van kop tot staart, van bloem tot wortel. Geen kant en klare pakketten. Een heerlijke dry aged steak of lamsbout, echte scharrelkip of feestrollade, hertenbeef of wildzijn.. met biologische groenten en smaakmakers als honing, mosterd en chutneys. Een glaasje winterwijn en stukje boerenkaas ter afronding.

Over de Streekmarkt Twente
De Streekmarkt is zeer gewild en veel bezoekers maken er een dagje uit in Delden van. Een dagje in het historische centrum van Delden met het bezoeken van winkels, galerie├źn en restaurants. De Streekmarkt wordt georganiseerd door de Stichting Streekmarkt Twente.

Of bekijk de website www.streekmarkttwente.nl

Wanneer

  • -

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Grote of Oude Blasiuskerk

Adres
Kerkplein 3, 7491BM Delden
Website
www.blasiusdelden.nl

Tip je vrienden

facebook twitter