Vuur & Vlam producties

De vraag: Hoe onvoorwaardelijk is onvoorwaardelijke liefde? Staat centraal in de dans- en vertelvoorstelling met maar liefst zeven dansers.

Het verhaal gaat over familie, gewoontes en rituelen en over vanzelfsprekendheid. Maar was als Alzheimer je familie binnendringt? We maken kennis met een gezin en worden meegenomen door de verschillende fases van de ziekte. Wat als gewoon niet meer gewoon is, wat gebeurt er als je partner/ouder langzaam wegglijdt, beweeg je mee of tegen? Machteloosheid, verdriet en (wan)hoop wisselen elkaar af. Uiteindelijk zal blijken dat alleen acceptatie en samenwerking een nieuw perspectief biedt. De voorstelling over de ziekte Alzheimer is speciaal gecreëerd voor mantelzorgers en zorgprofessionals, maar spreekt iedereen aan die in zijn omgeving te maken krijgt met dementie of het verlies van een dierbare.

Onvoorwaardelijk
Onvoorwaardelijk is een dansproductie over de ziekte Alzheimer en is vooral bedoeld voor mantelzorgers om de patiënt heen. De choreografen zoeken met hun dansers naar een ander, vooral troostend perspectief op de ziekte.

Spannende Stamppot
Voor deze voorstelling wordt er om 18.00 uur Spannende Stamppot geserveerd in Herberg de Pol. Zoals de naam al aangeeft, betreft het hier een stamppot met een twist. Het dessert bestaat uit heerlijcke toetjes van de Cake Sisters geserveerd met een kopje koffie of thee. De kosten bedragen € 12,50 per persoon. Je kan tot een dag van te voren 12.00 uur reserveren via www.diepenheim.nl of bij Herberg de Pol.

Of bekijk de website www.diepenheim.nl/activiteit/vuur-vlam-produkties-onvoorwaardelijk/

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 12,50 Entreeprijs

Locatie

Cultuurcentrum Herberg de Pol

Adres
Raadhuisstraat 8, 7478AG Diepenheim
Telefoon
0547-352911
E-mail
Website
www.herbergdepol.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter