Duda Paiva Comapany

Duda Paiva Company maakt fysieke, visuele voorstellingen op het kruispunt van beweging, poppen en multimedia. Een avond voor de liefhebbers van prachtig en bijzonder poppentheater.

De Braziliaan Duda Paiva kwam in 1996 als danser naar Nederland en werkte onder meer bij RAZ, Rogie & Company, Itzik Galili, Paul Selwyn Norton en Ron Bunzl. Al snel blijkt hij een liefde en talent voor objecten en poppenspel te hebben en besluit deze vormen in eigen werk te combineren. “Als danser zocht ik al het contact, de klik met het publiek. Ik heb met allerlei choreografen gewerkt en steeds geprobeerd die ‘vierde muur’ tussen publiek en performer te slechten.”

‘The Fairy Queen’ is de feestelijke ontmoeting van de ontroerend mooie muziek van Henry Purcell – bewerkt en gespeeld door het Nederlands Blazers Ensemble – en het absurd komische en soms sinistere universum van de poppen van Duda Paiva Company. Samen geven zij een eigentijdse twist aan het sprookje van Titania en Oberon uit Shakespeare’s Midzomernachtsdroom en hun verlangen naar echte liefde.

Kaarten kosten € 15,- per persoon en zijn te verkrijgen bij Herberg de pol of via www.diepenheim.nl

Of bekijk de website www.diepenheim.nl/activiteit/duda-paiva-comapany-the-fairy-queen/

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 15,00 Entreeprijs

Locatie

Cultuurcentrum Herberg de Pol

Adres
Raadhuisstraat 8, 7478AG Diepenheim
Telefoon
0547-352911
E-mail
Website
www.herbergdepol.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter