The Kik - Hertaalt

Voor dit nieuwe programma Hertaalt maakte The Kik een selectie uit hun repertoire en vertelt Dave von Ravenop humoristische wijze de achterliggende verhalen.

In 2014 debuteerde The Kik in de theaters met "De Veelste Grote Nederbiet Sjoo" (een ode aan de Nederlandstalige beatmuziek van weleer) en werd eind 2015 alweer afgetrapt met de voorstelling "Met De Deur In huis", waarin de band zich stortte op kleinkunst-materiaal dat gaandeweg een inspiratiebron bleek voor hun onlangs verschenen, derde album "Stad & Land".

In het nieuwe seizoen houdt The Kik vast aan het idee om in hun theatershows iets totaal anders te brengen dan op de reguliere podia en festivals: na hun optredens als huisband van De Wereld Draait Door -waarin de band maandelijks bekende hits hertaalde en daarmee anticipeerde op de gesprekken aan tafel- kwam van vele kanten de vraag om liedjes van een nieuwe, Nederlandse tekst te voorzien. Zo ontstonden de afgelopen jaren meer dan veertig nieuwe liedteksten die veelal slechts eenmalig werden uitgevoerd bij o.a. Giel Beelen (Schuilen Bij Jou, In Your Arms van Chef' Special), De Beste Zangers Van Nederland (Wat Je Achterliet, Rolling In The Deep van Adèle), Radio 1 (Bankje In De Zon, Sunny Afternoon van The Kinks) en De Zomer Voorbij (Het Wordt Weer Zomer, Massachusetts van The Bee Gees). 

Of bekijk de website www.reggehof.nl/theater/the-kik-hertaalt/08-03-2019-20-00

Wanneer

Prijzen

  • € 23,50 Entreeprijs

Locatie

De Reggehof

Adres
De Höfte 5, 7471DK Goor
Telefoon
0547-284888
E-mail
Website
www.reggehof.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter