Bankgiro Loterij Theaterweekend

Om het theater-vak te vieren en Hof van Twente te laten zien hoe leuk, mooi, waardevol, ontroerend, grappig of fijn een avondje theater kan zijn, hebben het Prins Bernhard Cultuurfonds en het Nationaal Theater Fonds landelijk het BankGiro Loterij Theaterweekend in het leven geroepen.      

De Reggehof doet komend seizoen ook weer mee! Op 25 januari kan u voor slechts 10 euro naar een geweldige voorstelling. Tijd voor een Trio, van het cabarettrio, Niet Schieten met o.a. Esmee van Kampen!

Arend Edel en Maarten Hennis plukken in de herfst van hun leven het frisse groene blaadje Esmee van Kampen uit Gouda. Een blaadje om van te houden, om mee te pronken en misschien om hun eigen gebreken mee te maskeren. Maar het blaadje blijkt een eigen willetje te hebben met een niet te temperen energie. De mannen worden met een enorme dosis humor ongenadig bij de ballen gepakt en geconfronteerd met hun Midlife. Maar ok de twijfeldertiger Esmee krijgt het flink voor haar kiezen.

Tijd voor een trio, een kwetsbaar, herkenbaar en vooral hilarisch cabaretprogramma over leeftijdsconflicten, afhankelijkheid en persoonlijke crisissen.

Of bekijk de website www.reggehof.nl/theater/bankgiro-loterij-theaterweekend-met-optreden-van/25-01-2019-20-00

Wanneer

Prijzen

  • € 10,00 Entreeprijs

Locatie

De Reggehof

Adres
De Höfte 5, 7471DK Goor
Telefoon
0547-284888
E-mail
Website
www.reggehof.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter