't Kan raar loop'n

Openluchtspel Kösterskoele Markelo

prijs
€ 10,00
locatie
Openluchttheater Kösterskoele, Markelo

Beleef een heerlijke zomeravond in het authentieke Openluchttheater de Kösterskoele in Markelo, waar een spel vol humor en actie wordt opgevoerd.'t Kan raar loop'n is dit jaar de titel.

Het verhaal
't Kan raar loop'n speelt zich af bij Camping Beekzicht. Eigenaar Van Dam is niet al te precies met het bijhouden van de administratie. Rosalie en haar dochter Christel beheren de camping en vinden het niets dat Van Dam er zo mee omgaat.

Buurmand Berend Blok heeft zich al jaren verzet tegen de camping. Het terrein was vroeger in het bezit van de familie Blok maar die hebben een nieuwe boerderij een stukje verderop. Berend wil het liefst dat de camping opgedoekt wordt en dat het weer bij de boerderij aan komt, maar of hij dat wel voor elkaar krijgt is nog maar de vraag...

Geschreven door
Het originele stuk is geschreven door Gerrit Voskes. Speciaal voor de Koele hebben Jan Henk Berendsen en de regisseurs Hendrik Ooms, Rinus Meulman en Dirk Dijkman het stuk bewerkt tot tot een vrolijk openluchtspel voor de Kösterskoele.

Wanneer
De uitvoeringen vinden plaats op 13, 14, 16, 18, 20, 21, 23, 25, 27 en 28 juli. Aanvang 20.30 uur. Kassa open om 19 uur.

Kaartverkoop
Kaarten voor het openluchtspel zijn vanaf 1 juni uitsluitend te koop of te reserveren bij het Infocentrum Markelo aan de Goorseweg 1. Telefonisch te bereiken van maandag t/m zaterdag van 10-16 uur op 0547–760015.