Struinen door de tuinen in Goor

Open Tuinen route met natuur, kunst en muziek

locatie
Grand Café de Zon, Goor

Zondagmiddag 15 juli a.s. vindt in Goor de tweede editie van Struinen door de Tuinen plaats. In acht deelnemende tuinen kun je tussen 12.00 en 17.00 uur genieten van kunstwerken en livemuziek.

Salonorkest Belle Epoque bestaat dit jaar 40 jaar en treedt op in de tuin van Rob Flink. Beeldhouwer en ontwerper Erwin Middelhuis exposeert in de tuin van Bennie Haafkes aan de Holtdijk in Markelo, waar ook het Brookduo optreedt. Podiumkunst studenten treden op in verschillende tuinen. HET (Hein de Haan, Ernst Meisel en Toon Klarenbeek) staat in de tuinen van Stadslandbouw Goor. De grote verscheidenheid aan tuinen in combinatie met kunst en muziek maakt deze Open Tuinen route tot een mooie beleving.

De definitieve route met alle deelnemende tuinen, kunstenaars en musici is vanaf 9 juli a.s. verkrijgbaar bij Grand Café de Zon, Diepenheimseweg 9 in Goor à € 2,50.

Deelnemers
Holtdijk 13 in Markelo. Schilderijen van Anneke Reinderink, een keramist, Jacqueline Cupp is aanwezig en verschillende soorten tassen van Mariel Lam. Met muziek van de muziekschool.

Holtdijk 17, Markelo. In deze tuin word er gebeeldhouwd door Erwin Middelhuis. En er is muziek aanwezig van Brook duo & Bennie Haafkes.

Luykenstraat 2, Goor. Hier wordt onder andere muziek gespeeld met klassieke klanken en tevens is Carla Schrieken aanwezig met verschillende soorten keramieken.

Kerkstraat 125, Goor. HET met Antonio Klarenbeek akoestisch gitaar en zang ‘Joy avec Damel’ piano/zangduo. Ook wordt hier een rondleiding gegeven, stadslandbouw Hof van Twente.

Kerkplein 19, Goor. Rob flink is een beeldhouwer en dit kun je hier bekijken, verschillende schilderijen zijn van Patrick van den Burg aanwezig en tevens gezellige muziek van Salonorkest Belle Epoque.

Gossinksweide 3, Goor. In deze tuin is de muziekschool aanwezig, een beeldhouwe Saskia Wolters, en verschillende schilderijen van Caroline Ophuis.

Diepenheimseweg 9, Goor. Verschillende sieraden van Anfre de Bruin en schilderijen van Claudia Besselink. Ook muziek van Thijmen Poirrié & Robinstorm akoestisch gitaar/zang.

Kevelhamlaan 1, Goor. Annie Jacquet en Rieky Schabbink zijn allebei schilder en laten verschillende schilderijen zin, ook kan je genieten van Live Muziek.