Liedjes in de Herberg: Ed Citroen en HARTSLAG

Herberg de Pol organiseert elke tweede zondag van de maand Liedjes in de Herberg. Hiermee wordt een podium geboden aan beginnende, talentvolle musici. Vandaag staat liedjes in de Herberg in het teken van Nederlandstalige nummers door nieuwe talenten.

Ed Citroen
Ed Citroen schrijft al vanaf zijn jeugd Nederlandstalige liedjes, en is nu toch echt klaar om door te breken… Om deze droom te verwezenlijken volgt Ed een cursus Kleinkunst bij het Utrechtse Centrum voor de Kunsten. Ed won al de Grote Prijs van Nederland cat. singer-songwriter, Leids Festival van het levenslied en het Rijnmond Songfestival. Nu nog intiem in het café van Herberg de Pol, straks misschien wel op de grotere podia!

HARTSLAG
Marco Trienen en Robert Hellemons, samen HARTSLAG, schrijven ook in het Nederlands. De composities van beiden heren bevatten poëtische teksten omlijst met sfeervolle muziek. Ter afwisseling spelen ze ook enkels Nederlands- en Engelstalige covers in de stijl van MTV-unplugged. Dit alles doet HARTSLAG semi-akoestisch met zang, gitaar, cajón en percussie.

De optredens vinden plaats in de herberg, dus kom op tijd, want vol = vol. De entree is gratis, dus heb je zin in een bakje koffie of een glaasje fris onder het genot van mooie muziek, kom dan langs en geniet.

Of bekijk de website www.herbergdepol.nl/

Wanneer

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Cultuurcentrum Herberg de Pol

Adres
Raadhuisstraat 8, 7478AG Diepenheim
Telefoon
0547-352911
E-mail
Website
www.herbergdepol.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter