Sieraad in Zicht

Tijdens Sieraad in Zicht, van vrijdag 11 t/m zondag 20 augustus, veranderen 7 locaties in Goor en Diepenheim in prachtige sieraadgaleries. Met werk van zo’n 30 Nederlandse top sieraadontwerpers en –makers wordt dat een festijn voor liefhebbers van beeldende kunst en sieraden.

De variëteit tijdens Sieraad in Zicht is enorm, zowel in materiaalgebruik als in vormtaal. Voor elke smaak is er wel iets te genieten. Enkele gerenommeerde sieraadmakers die hun sieraden tonen zijn de leden van het Haarlems Sieraadcollectief en U&I sieraadcollectief. Daarnaast exposeren onder andere Andrea Wagner, Suzanne Esser, Ingeborg Vandamme, Laura Bakker, Jose Hoeboer en Frank van Zwicht, Maria Hees, Anne Rose Regenboog en Karin Hodes en Fija Ossewaarde.

De deelnemende locaties zijn: Het Ottenhuis – tegenover Herberg de Pol, Atelier Frank van Zwicht, Galerie Karin Hodes, Galerie Àlafran en Atelier Fija in Diepenheim. In Goor is De Klokkenkamp bij de Hofkerk Goor een tentoonstellingslocatie.

Alle locaties zijn gedurende 10 dagen van 11.00 – 17.00 uur geopend voor publiek. De brochure a € 5,- met meer informatie is te verkrijgen bij Cultuurcentrum Herberg de Pol (Diepenheim), Grand Café de Zon (Goor) en bij de deelnemende locaties. De brochure is tevens toegangsbewijs voor het Oranjemuseum, waar een expositie van historische sieraden uit de collectie van de Twentse Oudheidkamer is ingericht.

Sieraad in Zicht is onderdeel van Heerlijck Zicht, een landschapskunstroute tussen Diepenheim en Goor met 20 speciaal gecreëerde kunstwerken. Heerlijck Zicht is nog te zien t/m 3 september.

Voor meer informatie gaat u naar Herberg de Pol in Diepenheim of naar Grand Café de Zon in Goor, of bekijkt u www.deheerlijckheiddiepenheim.nl.

Of bekijk de website www.sieraadinzicht.nl

Wanneer

  • 11 aug - 20 aug 2017
    • dagelijks | - uur

Tip je vrienden

facebook twitter