Politiek in De Pol

Elke eerste zondag van de maand is er een Haags politicus alsmede een politicus uit de regio te gast tijdens de politieke talkshow Politiek in de Pol. Daarnaast is er muziek en is er ook voor de zaal gelegenheid tot het stellen van vragen.

Te gast bij Politiek in de Pol zijn deze keer Diederik Samsom – Partijleider PvdA, die ook bij de volgende verkiezingen graag weer lijsttrekker wil worden en Michael Sijbom – Burgemeester Losser (CDA), de vroegere landelijk campagneleider van het CDA.

Column is van Alexa Gratama, en de muziek is dit keer van Fabiënne Mucuk uit Hengelo. Zij deed vorig jaar mee aan de Voice of Holland en maakte daar veel indruk met de door haar vertolkte popsongs.

De presentatie is in handen van Diepenheimer Hans Verbeek, voormalig politiek verslaggever voor BNR Nieuwsradio, tegenwoordig lobbyist voor Twente in Den Haag.

Politiek in de Pol wordt elke eerste zondag van de maand georganiseerd in Cultuurcentrum Herberg De Pol, Raadhuisstraat 8 te Diepenheim, direct aansluitend op de maandelijkse Heerlijcke Markt in Diepenheim.

Kaarten a € 5,- inclusief een drankje zijn te bestellen via www.herbergdepol.nl of aan de kassa.

Foto's PvdA-leider Diederik Samsom - Michael Sijbom (CDA)

Of bekijk de website www.herbergdepol.nl

Wanneer

Prijzen

  • € 5,00 Entreeprijs

Inclusief een drankje.

Locatie

Cultuurcentrum Herberg de Pol

Adres
Raadhuisstraat 8, 7478AG Diepenheim
Telefoon
0547-352911
Telefoon
06-51467989
E-mail
Website
www.herbergdepol.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter