Lente Wijnwandeling

Een heerlijke wandeling die start en eindigt bij wijngaard Hof van Twente. Mooier kan het bijna niet. Want als je gedurende het wandelen al een blik hebt kunnen werpen op de wijngaarden, smaakt het glaasje wijn na afloop nog lekkerder.

Het belooft een prachtige wandeling te worden langs de wijnvelden en het mooie buitengebied van Bentelo.

Er zijn 3 routes uitgezet met afstanden van 6, 10 of 15 kilometer. Starttijden voor alle afstanden zijn tussen 8.30 uur en 11.30 uur. De wandelingen gaan over verharde en onverharde wegen en bospaden.

De route van 6 kilometer is een puzzeltocht vooral bedoeld voor (groot) ouders met kinderen want op deze route maak je kans op een gouden ei in verband met Palmpasen.

De routes zijn omschreven en verkrijgbaar bij de inschrijving. Ook is de route aangegeven als GPS-route. Deelname is 4 euro pp exclusief exclusief consumptie en versnapering onderweg.

Het eindpunt is bij de wijngaard Hof van Twente waar u na afloop heerlijk kunt nagenieten in de serre of op het terras van een drankje en een hapje.

De organisatie is in handen van Wijngaard Hof van Twente en Unbelievable. De opbrengsten van de wandeling komen ten goede van het koor Unbelievable. Deze opbrengst zal gebruikt worden voor het organiseren van de uitvoering van het project.

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 4,00 Entreeprijs

Locatie

Wijngaard Hof van Twente

Adres
Suetersweg 2a, 7497MZ Bentelo
Telefoon
0547-292785
E-mail
Website
twentewijn.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter