Liedjes in de Herberg

Dit najaar start ‘Liedjes in de Herberg’ weer. Deze zondagmiddag zullen twee beginnende artiesten met hun optredens zorgen voor een gezellige middag.

Kom jij ook op een rustige zondagmiddag naar het gezellige en knusse café van Herberg de Pol om je te laten verrassen door twee live optredens van beginnende artiesten? Sfeer gegarandeerd! Bokbiertje erbij, niks meer aan doen.

Deze keer zijn Jonesy Sings en w o l k e aan de beurt.

Jonesy Sings is een eigenzinnige singer/songwriter. Het schrijven van liedjes was voor haar op jonge leeftijd een uitlaatklep in woelige tijden. Pas op latere leeftijd besloot ze om haar muziek naar buiten te brengen en is ze gaan optreden. In haar repertoire verwerkt ze diverse muziekstijlen. De song bepaalt welke muziekstijl het verhaal het beste ondersteund. Hierdoor zijn ze zeer afwisselend. De teksten zijn beeldend en soms met een gezonde dosis humor. Never a dull moment! --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Je bent goed zoals je bent": dat wil w o l k e ons duidelijk maken – en je gelooft het ook nog. Met rustige zelfverzekerdheid en de nodige onrust observeert w o l k e het leven van de mensen, het eigen leven en het leven überhaupt. Je zou w o l k e s muziek pop kunnen noemen, maar die verzamelnaam doet het duo tekort. Hun sound is gelaagd, soms dromerig en sferisch poëtisch. Soms nemen ze je mee met een elektronische beat en donkere melodieën, en dan weer brengen ze verstilling en sfeer met ontroerende tokkelliedjes. En steeds is er die heldere stem die overal doorheen prikt, als de zon door een troosteloos wolkendek.

Of bekijk de website www.herbergdepol.nl/evenement/liedjes-in-de-herberg/

Wanneer

  • -

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Cultuurcentrum Herberg de Pol

Adres
Raadhuisstraat 8, 7478AG Diepenheim
Telefoon
0547-352911
E-mail
Website
www.herbergdepol.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter