Twickel Jazz Event

Hoeve de Haar organiseert samen met Freek Nietsch het allereerste open air Twickel Jazz Event. Het belooft een swingende en gezellige avond te worden.

Met swing, Blues en improvisatie geeft het Peter Beets Sextet een nieuwe draai aan de muziek van klassieke componisten. met zijn virtuoze pianospel tilt hij de musici naar een hoger niveau. Waar de leden van de Band zich graag laten uitdagen door hun leider, is het voor hem zelf een eer om te spelen met de top van de nieuwe Jazz generatie.

Peter Beets wordt zowel in Nederland als in New York erkend als een fenomenale Jazz pianist. Hij maakt tournees langs de grote Nederlandse theaters met programma's die verbanden leggen tussen klassieke muziek en Jazz.

Vol trots presenteren Freek Nietsch en Maurice Hublart: Peter Beets met zijn musici bij de Hoeve de Haar op landgoed Twickel.

Een avondvullend programma met heerlijke gerechten, drinks en een optreden waar u het nog lang over zult hebben. Jazz en Blues in optima forma. De top van Europa bij Hoeve de Haar. Genieten dus!

Er bestaat de mogelijkheid om een tafel te reserveren voor 6 - 10 personen a € 100,- p.p.

Of bekijk de website hoevedehaar.nl/twickeljazzevent2023/

Wanneer

Prijzen

  • € 40,00 Entreeprijs

Friends Tables. Tafels van 6 tot 10 personen € 100,- (inclusief culinait 3 - gangen diner, amuse & glas Ellner Champagne)

Locatie

Boutique B&B Hoeve de Haar

Adres
Grote Looweg 4, 7495TL Ambt Delden
Telefoon
074-2502526
E-mail
Website
hoevedehaar.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter