Reggefolk Festival

Op vrijdag 17 maart 2023 is er in de Hof van Twente een gratis indoor festival met een afsluitend concert van bekende Folk bands Pyrolysis en SeeD Pagan Folk.

Een festival vol muziek, dans, gezelligheid en een hapje en drankje. Voor alle leeftijden zijn er gratis workshops, optredens en lezingen gepland.

Saint Patricks Day: wie heeft er niet van gehoord? Dit feest wordt in de wereld groots gevierd. Wereldwijd zijn er vele volksfeesten waar het samenkomen en het vieren van tradities en de cultuur centraal staat.

Het Reggefolk Festival wil deze vorm van samenkomen en het zichtbaar maken van tradities, cultuur en erfgoed een podium geven. Niet alleen als supergaaf volksfestival met publiek, maar gekoppeld aan een educatief aspect op scholen en interactieve deelname van het publiek op de dag zelf.

Een festival waarbij jong en oud actief betrokken worden bij optredens en verschillende gratis workshops. Enkele workshops waaraan je deze dag gratis kan deelnemen: Fiddlers & Whistlers, De Hofschminkers, Jamsessies, Open Podium, Riverdance, Square Dance en verschillende muziekworkshops.

Workshops en optredens, aanvang 16:00, gratis en voor alle leeftijden.

Dit alles wordt afgesloten met een prachtig concert van maar liefst twee bekende folkbands: Pyrolysis en SeeD. Tickets voor dit concert zijn te bestellen via de website van de Reggehof.

Concert Pyrolysis en SeeD, aanvang 19:30, entree €6,50 (tot 18 jaar gratis).

Of bekijk de website www.homeoftalents.nl/nieuws/reggefolk-festival/

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 6,50 Entreeprijs

Workshops waaraan je deze dag gratis kan deelnemen: Fiddlers & Whistlers, De Hofschminkers, Jamsessies, Open Podium, Riverdance, Square Dance en verschillende muziekworkshops.
Tot 18 jaar is de entree voor het avondconcert gratis!

Locatie

De Reggehof

Adres
De Höfte 5, 7471DK Goor
Telefoon
0547-284888
E-mail
Website
www.reggehof.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter