King's Men Openair | King Lear

Kasteel Twickel is het sfeervolle decor waar de vier mannen van King's Men het wereld beroemde verhaal King Lear opgevoeren. Op een speelse manier wordt er tussen Duits en Nederlands geschakeld, met een vleugje Twents en Engels, waardoor het voor iedereen goed te begrijpen is. Zekers a’j ok nog ’n luk plat kunt verstoan. No fear Shakespeare!

Op zijn oude dag wil Lear zijn land en bezit verdelen onder zijn drie dochters. Wie het mooist verwoordt hoeveel ze van hem houdt, krijgt een rijker deel. Wanneer Lear vervolgens valse schijn beloont en oprechtheid afstraft, begint een tragedie waarin de koning zijn verstand verliest, zijn familie uiteenvalt en het land in de afgrond stort.

KING LEAR is een stuk over ouder worden en het verlies van macht. Een groot verhaal waarin oude en nieuwe generaties elkaar bestrijden, blinden helder zien en dwazen de waarheid spreken. In de onzekere wereld van KING LEAR verwordt orde tot chaos en zijn loyaliteit en vriendschap goud waard. Een tijdloze klassieker, gespeeld met hartveroverende energie en spelplezier.

Wat een geweldig stuk en wat een prachtig spel! Als je tijd hebt, absoluut gaan! Fantastisch theater.

Koop hier je kaarten

Of bekijk de website kingsmen-openair.com/startpagina/

Wanneer

Prijzen

  • € 28,00 Entreeprijs
  • € 20,00 Entreeprijs jongeren (t/m 18 jaar)

Locatie

Kasteel en landgoed Twickel

Adres
Twickelerlaan 7, 7495VG Delden
Telefoon
074-3761020
E-mail
Website
twickel.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter