Politiek in de Pol | Mark Harbers en Rick Brink

Deze zondag middag zijn Mark Harbers (Minister van Infrastructuur en Waterstaat) en CDA lijsttrekker Rick Brinck te gast.

Zaal open vanaf 16.30 en er is dan muziek van het trio Røring.

Minister Mark Harbers van Infrastructuur en Waterstaat (VVD) is op zondag 12 maart 2023 te gast in de 40e aflevering van Politiek in de Pol. Als minister van I&W gaat Harbers over onze Rijkswegen (A1, N35, N36), onze vaarwegen, zoals het Twentekanaal, en de luchtvaart (Lelystad Airport en Schiphol). Ook is hij de verantwoordelijk minister voor de waterkwaliteit, dus ook voor de Kaderrichtlijn Water, die belangrijk is voor landbouw en natuur. Voor presentator Hans Verbeek is er, drie dagen voor de Provinciale Statenverkiezingen, genoeg te bespreken met de VVD-minister.

In de serie provinciale lijsttrekkers die langskomen bij Politiek in de Pol is het dit keer de beurt aan Rick Brink (CDA). Vier jaar geleden werd het CDA nog de grootste partij in Overijssel. Gaat dat nu weer lukken?

Met het oog op de Waterschapsverkiezingen, die tegelijk met de provinciale verkiezingen worden gehouden, spreekt Hans Verbeek ook met Stefan Kuks, Watergraaf van het Waterschap Vechtstromen.

Eet je na Politiek in de Pol graag een maaltijd mee? Dat kan! Boek hier een ticket voor onze Pollepel. Een maaltijd kost € 17,50.

Goed, eerlijk en puur eten in onze Herberg.

Er is een keuze uit vlees en een vegetarische variant.

Of bekijk de website www.herbergdepol.nl/evenement/politiek-in-de-pol-met-mark-harbers-en-rick-brink/

Wanneer

Prijzen

  • € 10,00 Entreeprijs

Locatie

Cultuurcentrum Herberg de Pol

Adres
Raadhuisstraat 8, 7478AG Diepenheim
Telefoon
0547-352911
E-mail
Website
www.herbergdepol.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter