Goors School- en Volksfeest

Goor is vier dagen in de ban van feest tijdens het Goors School- en Volksfeest. Een Kermis met veel attracties, muziek, kinderoptocht en op zondag de grote optocht met als afsluiter de Goorse Rellie.

Donderdag 22 juni 2023
HIKE, 21.00 – 01.00 uur. De donderdagavond is een echte Goorse avond. Deze vier ras-muzikanten horen al jaren bij de top! Super enthousiast en met meer energie dan ooit dendert HIKE door de Tente! Thuisblijven is geen optie!

Vrijdag 23 juni 2022
Vanaf 16.30 uur borreluurtje met Bandje voor de sfeer! dat de muzikale omlijsting verzorgd bij het officiële openingsmoment van School- en volksfeest 2023. Super gezellig en vooral FEEST, FEEST, FEEST!

Aan de Perfect Showband !↵ is vrijdagavond de eer om er een onvergetelijke vrijdagavond van te maken! Een super dynamische band die een beleving overbrengt waar nog lang over nagepraat zal worden.

Zaterdag 24 juni 2022

Kinderoptocht Om 13.00 uur zal het startsein worden gegeven en gaat de Kinderoptocht van start. Na afloop van de Kinderoptocht is er natuurlijk weer een grandioze discoshow in de Feesttent. Route van de Kinderoptocht: Stationslaan, Diepenheimseweg, Kerkplein, Kerkstraat, Grotestraat, Herman Heijermanstraat.

Het grote Schoolfeest-Familie-Festijn, 16.00 – 19.00 uur. Apollo is de trots van Goor op de zaterdagmiddag. Ze zijn niet meer weg te denken uit de Tent. Apollo neemt je deze zaterdagmiddag mee op een fantastische muzikale reis onder leiding van de Goorse Maestro Carl Wittrock. Kijk ook op: www.apollogoor.nl. Fotograaf: ©Anne Tuinte

LEAD, 21.30 – 02.00 uur
Vijf heren en een charmante dame hebben samen maar één doel voor ogen: Feest! En een feest kun je verwachten wanneer deze muzikale party-animals het podium betreden.

Zondag 25 juni 2022
GROTE ALLEGORISCHE OPTOCHT, vanaf 11 uur, opstelling in de Irisstraat, Stationslaan en Waterstraat

13.00 Start Optocht
Route: Stationslaan, Diepenheimseweg, Kerkplein, Kerkstraat, Van Kollaan, H. Heijermanstraat, Laarstraat, Grotestraat, Schoolstraat, Iependijk, Lindelaan, Deldensestraat, Julianaplein, Hengeveldestraat, Molenstraat, waarna de ontbinding van de optocht plaatsvindt bij de kruising Voorstraat/Molenstraat.

PPM Band, 15.00 – 24.00 uur
Waar ze ook komen, ze worden geroemd om hun muzikaliteit en ongewoon gezellige interactiviteit. Het is altijd feest met een vet gouden rand! Ze zijn gewoon leuk, gezellig, interactief en gewoon erg goed. Ze spelen alles, vaak in razend tempo en ook op verzoek via SMS. Geen voorgeprogrammeerde sets waardoor ze flexibel zijn en zich kunnen aanpassen (en dat doen ze dan ook!). Kijk ook op: www.ppmband.nl.

Prijsuitreiking optocht, 19.30 uur, in de feesttent
Aansluitend knallen we tot 24.00 door met de PPM Band en sluiten we uiteraard op spectaculaire wijze af met het Goors Victorie.

Entree is alle dagen gratis!

Of bekijk de website www.schoolfeest.com/

Wanneer

  • -
  • -
  • -
  • -
  • -

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Schoolfeestweide

Adres
De Höfte, 7471DK
E-mail
Website
www.schoolfeest.com/

Tip je vrienden

facebook twitter