So Long Cohen | Ernest Beuving

Afgelopen week zorgde de film HALLELUJAH: Leonard Cohen, a Journey, a Song, bij Filmhuis Alleman voor een flink gevulde zaal. Dit bewijst nog maar eens dat de magie van Cohens muziek en zijn levensverhaal nog lang niet zijn uitgewerkt.

Op 10 februari worden de liefhebbers opnieuw op hun wenken bediend, Ernest Beuving verzorgt dan tezamen met drie muziekvrienden het theaterconcert 'So long Cohen', vol hits, typetjes en anekdotes.

Eind 2016 overleed Leonard Cohen die, met zijn donkere stem en zijn prachtige teksten, generaties in de ban hield. In ‘So Long Cohen’ klinken de bekendste nummers van deze charismatische Canadese folkzanger, componist en dichter. Daarnaast is ‘So Long Cohen’ een ontdekkingsreis naar wie Leonard Cohen nou was.

Ernest Beuving zingt en zoekt Cohen. Dit zoeken doet hij deels op cabareteske wijze. Zo laat hij bijvoorbeeld, via zijn imitaties, tal van tafelgastheren aanschuiven om mee te zoeken; van onder andere Maarten van Rossem en Nico Dijkshoorn tot Bob Dylan en Armand.

Kortom: een avond heerlijke Cohenmuziek met humor, ontroering en poëzie.

Of bekijk de website www.reggehof.nl/theater/ernest-beuving-so-long-cohen-323/10-02-2023-20-00

Wanneer

Prijzen

  • € 19,00 Entreeprijs

Locatie

De Reggehof

Adres
De Höfte 5, 7471DK Goor
Telefoon
0547-284888
E-mail
Website
www.reggehof.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter