Winterwandeling Bentelo

Dit jaar wordt er een winterwandeling Bentelo georganiseerd op zondag 29 januari. Het belooft een prachtige wandeling te worden door de Bentelose dreven.

Wandel mee op zondag 29 januari tijdens de 4e editie van de Winterwandeling Bentelo.

Er zijn 3 (nieuwe) routes uitgezet met afstanden van ca 3,5 van ca 9,5 en van ca. 13 km met een rustpunt.

De korte route is vooral bedoeld voor (groot) ouders met kinderen. De wandelingen gaan over verharde en onverharde wegen en bospaden. Goed schoeisel is aan te raden evenals het dragen van een veiligheidshesje want de veiligheid staat voorop. Deelname is op eigen risico.

Startpunt is de OLV kerk in Bentelo. Inschrijven tussen 9.30 uur en 12.00 uur. De routes zijn beschreven en op enkele plekken staan routepijlen. Deelname is 5 euro pp en kinderen van 6 jaar tot en met 12 jaar 2,50 euro, inclusief een consumptie en versnapering. Kinderen tot 6 jaar gratis. Graag contante betaling, want er is geen pinmogelijkheid .

Eindpunt is het Scoutinggebouw aan de Hagmolenweg, een mooie gelegenheid om de benen te strekken en waar tegen een kleine vergoeding een drankje en een hapje verkrijgbaar zijn.

De organisatie is in handen van Scouting Bentelo en de Werkgroep Beleving. En dit jaar is er extra hulp bij de voorbereiding en tijdens de wandeling van een team van 10 jongens, de Blue G.O.A.T.'s genoemd. Wie dat zijn en wat dat betekent? Daarover meer informatie elders in Kontakt. Een prachtig initiatief! Dus nog een extra reden om mee te wandelen!

Wandel dus mee op zondag 29 januari 2023, van harte welkom!

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 5,00 Entreeprijs
  • € 2,50 Entreeprijs kinderen (t/m 12 jaar)

De prijs voor de deelname is inclusief een consumptie en versnapering. Kinderen tot 6 jaar gratis.

Locatie

O.L. Vrouw van Altijddurende Bijstand

Adres
Onze Lieve Vrouwestraat 3, 7497MA Bentelo

Tip je vrienden

facebook twitter