Het Bovenste Knoopje Open | Liftmuziek

In het kader van het theaterweekend brengt Bovenste Knoopje Open, de vierkoppige band van multi-instrumentalisten, met Liftmuziek een intieme kleinkunstvoorstelling.

Het is voor het eerst dat Stadscentrum het Parochiehuis deelneemt aan het Nationaal Theaterweekend. Voor het eerst dus ook dat bezoekers kunnen profiteren van de actie ‘Theater voor een tientje’.

Het theaterconcert dat Bovenste Knoopje Open op zaterdag 28 januari komt verzorgen past in een inmiddels rijke traditie die het Deldense podium inmiddels heeft opgebouwd.

Het wordt een voorstelling met prachtige Nederlandstalige muziek, die je zowel breed doet glimlachen als je neus op de pijnlijke feiten drukt.

Al eerder liftten de muzikanten mee op de gedachten en verhalen van schrijvers, theatermakers en persoonlijke bekenden. Elk interview was de bron voor een nieuw lied in deze voorstelling, die naast muzikaal en geëngageerd, dankzij ras verteller Sjoerd van Capelleveen vooral ook erg grappig is.

De voorstelling van Bovenste Knoopje Open wordt voorafgegaan door een Open Huis van 14:00 tot 16:00, waarin onder het genot van een kopje koffie achter de schermen van het Deldense podium gekeken kan worden.

Of bekijk de website www.stadscentrum-hetparochiehuis.nl/theater/?voorstelling=bovenste-knoopje-open

Wanneer

Prijzen

  • € 10,00 Entreeprijs

Locatie

Stadscentrum het Parochiehuis

Adres
Langestraat 79, 7491AB Delden
Telefoon
074-3767663
E-mail
Website
www.stadscentrum-hetparochiehuis.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter