Liza Ferschtman | Violiste

Op zondag 15 januari vanaf 16:00 uur geeft violiste Liza Ferschtman, begeleid door zeven solisten van het Concertgebouw Kamerorkest, een concert in de Oude Blasiuskerk in Delden. Het is het vierde in de reeks van de zes Kerkconcerten van Stichting Delden Klassiek.

Wereldpremière Aan Delden de eer om op die middag de wereldpremière mee te maken van “An Awful Time to Be Alive”, het nieuwste werk van de Nederlandse componist Fant de Kanter. Hij schreef het in opdracht van Liza Ferschtman, als pendant van het eveneens op het programma staande “A Lark Ascending” van Ralph Vaughan Williams.

Daarnaast worden gespeeld de Sonate nr. 3 voor viool solo (“Ballade”) van Eugène Ysaÿe en “Verklärte Nacht” van Arnold Schönberg.

Liza Ferschtman is een van Nederlands meest vooraanstaande violisten en een geweldige podiumpersoonlijkheid, met ook internationaal een reputatie van jewelste. De begeleiding door musici van het Concertgebouw Kamerorkest garandeert een uitvoering op topniveau. Componist Fant de Kanter zal het concert bijwonen.

Kaarten voor dit concert kunnen worden besteld via www.deldenklassiek of via (074) 37 65 140.

Of bekijk de website deldenklassiek.nl/concerten/liza-ferschtman-solisten-concertgebouw-kamerorkest-15-01-2023

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 20,00 Entreeprijs

Locatie

Grote of Oude Blasiuskerk

Adres
Kerkplein 3, 7491BM Delden
Website
www.blasiusdelden.nl

Tip je vrienden

facebook twitter