Midzomerfiets4daagse Diepenheim

Van dinsdag 25 t/m vrijdag 28 juli 2023 staat de Midzomerfiets4daagse Diepenheim weer op de agenda. Dagelijks worden er twee fraaie routes uitgezet van ca. 40 en 60 km, die ook bewegwijzerd zijn.

Ook dit jaar zijn er weer mooie routes uitgestippeld, waarbij je elke dag een andere kant op fietst. Onderweg kom je langs verschillende bezienswaardigheden en is er voldoende tijd om even af te stappen voor een hapje en een drankje en te genieten van de gastvrijheid en de mooie natuur.

Inschrijven
De start van de Midzomerfiets4daagse Diepenheim vindt plaats bij Cultuurcentrum Herberg de Pol, Raadhuisstraat 8, Diepenheim. Starten kan tussen 9 en 11 uur.

De prijs voor een weekkaart is € 11,- per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar zijn gratis. Vier dagen meefietsen hoeft niet, één dag kan ook! Een dagkaart kost € 4,- per persoon. Deelnemers die vier dagen meefietsen ontvangen bij de finish een attentie.

Natuurvriendelijk
De Midzomerfiets4daagse Diepenheim ( onder de vlag van de OVD) ondersteunt het natuurvriendelijk organiseren van evenementen in goed overleg met de eigenaren van de landgoederen die in de routes zijn opgenomen.

Zonnebrand
Univé Oost is maatschappelijk betrokken en door de coöperatieve gedachte in de praktijk te brengen, hebben ze twee zonnebrand dispenser aangeboden die bij de Midzomerfiets4daagse Diepenheim gebruikt kunnen worden. Dus, hopelijk veel zon!

Foto: Fotostudio Markelo

Of bekijk de website www.ovdiepenheim.nl/

Wanneer

  • -
  • -
  • -
  • -

Prijzen

  • € 4,00 Deelnameprijs

Dagkaart € 4 per persoon.
Weekkaart € 11 per persoon.

Tot en met 12 jaar gratis.

Locatie

Cultuurcentrum Herberg de Pol

Adres
Raadhuisstraat 8, 7478AG Diepenheim
Telefoon
0547-352911
E-mail
Website
www.herbergdepol.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter