Gemengd koor Opus ’94 | Kerstconcert

Op zaterdag 17 december geeft Opus ‘94 een sfeervol kerstconcert in de Oude Blasius van Delden. Het Gemengd koor Opus ’94 verheugt zich er bijzonder op om een eigentijds programma te laten horen.

Het concert is eigentijds, omdat alle vertolkingen impressies zijn van hoe componisten uit deze tijd op zeer verschillende wijze, en in verschillende talen, haar of zijn visie op kerst geven. Namen als Lauridsen, Sally Deford, Klimek en Rutter komen voorbij. Soms dromerig, dan weer uitbundig, met gitaarbegeleiding, met spannende harmonieën of juist weer heel sober. Bekend en onbekend. Een concert van hoop, licht en verwachting. Naast de pianobegeleiding (verzorgd door Jos Beunders) wordt het concert verrijkt met Vincent Kuipers (gitaar) en Marion Rohaan (dwarsfluit). De algehele muzikale leiding is in handen van Bram van der Beek.

Of bekijk de website cultuurvrienden-oudeblasius-delden.nl/

Wanneer

Prijzen

  • € 8,00 Entreeprijs

niet-leden € 12,00 | vrije toegang jongeren t/m 16 jaar. Kaarten aan de kerkzaal, zaterdag 17 december, vanaf 18:30 uur. Voorverkoop via NL 45 RABO 0317 6914 14 en bij The Read Shop Delden

Locatie

Grote of Oude Blasiuskerk

Adres
Kerkplein 3, 7491BM Delden
Website
www.blasiusdelden.nl

Tip je vrienden

facebook twitter