Driekoningen Winterwandeling Delden

Deze wandeling door Twickel gaat langs plekjes waar u normaal tijdens een vrije wandeling niet mag of kan komen. De organisator is de projectgroep Deldense Kerken.

Het vertrekpunt is bij de Landgoedwinkel Twickel. Deze wandeling is een prima gelegenheid om samen het nieuwe jaar gezond en gezellig te beginnen. Met kinderen, vrienden, buren en/of kennissen lekker het bos in, genieten van de omgeving en de gezellige ambiance.

Misschien werkt Koning Winter mee en lopen we in een sprookjesachtig landschap en zijn de omstandigheden dan optimaal voor een prachtige, sfeervolle wandeling.

Op de rustplaatsen bij de Noordmolen en Wagenmakerij van de Barg zullen weer hartversterkertjes, koffie, warme chocolademelk, glühwein, limonade, koffie met krentenwegge/knieperkes en worstenbroodjes verkrijgbaar zijn. De opbrengst komt ten goede aan onze diverse projecten ten bate van de zwakke medemens.

Men kan kiezen uit een tocht van plm. 5 en 8 kilometer. Beide routes zijn duidelijk bewegwijzerd. Starten kan tussen 11 en 15 uur.

Parkeerplaatsen o.a.: Twickelerlaan, ‘t Hoogspel of bij hotel de Zwaan.

Of bekijk de website www.pgdelden.nl/

Wanneer

  • -

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Kasteel en landgoed Twickel

Adres
Twickelerlaan 7, 7495VG Delden
Telefoon
074-3761020
E-mail
Website
twickel.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter