Sinterklaasintocht Diepenheim

Sinterklaas doet vandaag zijn intrede in Diepenheim. Natuurlijk zijn de pieten ook aanwezig en hebben ze weer veel verrassingen!

Voor alle kinderen van Diepenheim is het een spannende dag. De goedheiligman arriveert vandaag met zijn gevolg in het Stedeke Diepenheim! Om 14.30 uur zal iedereen zich verzamelen voor de poort van Kasteel Nijenhuis. Hier worden Sinterklaas en zijn pieten officieel ontvangen. Na een gezellige optocht, met medewerking van de Koninklijk Onderscheiden Diepenheimse Harmonie, wordt het sinterklaasfeest voortgezet in de feestzaal van Zaal Beltman.

Ook dit jaar mogen er geen kinderen zonder begeleiding van ouders naar huis, zorg dat je op tijd bent! Voor kinderen die niet alleen naar het Sinterklaasfeest durven mag er een ouder mee naar binnen.

Programma

Vanaf 14.30 uur:
Verzamelen voor de poort van Kasteel Nijenhuis.

ca. 14.45 uur:
Aankomst Sinterklaas en zijn pieten
Vertrek met de Harmonie voorop via Nijenhuizerlaan, Goorseweg naar Zaal Beltman.

ca. 15.15 uur:
Een feestelijk programma voor alle kinderen t/m groep 5 van de basisscholen.

ca. 16.15 uur:
Einde van het programma.

Voor een beetje regen is Sinterklaas niet bang, maar bij heel erg slecht weer begint het programma om 15.15 uur bij Zaal Beltman.

Eventuele zieke kinderen kunnen een bezoekje krijgen van 1 of meer pieten. Dit graag doorgeven voor 19 november, 12.00 uur aan Mascha Lansink via tel. 06-12084763.

Vanaf 12 november staat er een brievenbus bij de Spar in Diepenheim, waar tekeningen voor Sinterklaas en zijn pieten kunnen worden ingeleverd.

Of bekijk de website www.herbergdepol.nl/evenement/sinterklaasfeest/

Wanneer

  • -

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Zaal Beltman

Adres
Goorseweg 22a, 7478BD Diepenheim

Tip je vrienden

facebook twitter