Wildavond bij Den Haller
Zaterdag 19 november organiseert restaurant Den Haller een wildavond. Deze avond kunt u genieten van allerlei overheerlijke wildgerechten.
Die avond is de ontvangst om 18.00 uur.
Het menu bestaat uit:
Rillettes van wild konijn, patrijs en fazant, wortel-pompoencrème en stroop van gekaramelliseerde biet
-
Wildpaté in mager rookspek gegaard met paddenstoelen en noten op rucola, vossenbessen vinaigrette en chutney van vijgen, rode ui en dadels
-
Krachtige heldere wildbouillon met trompette de la mort paddenstoelen, bieslook en een scheutje oude Madeira en een room van gefermenteerde ui
-
Combinatie van wilde zwijnenrug en hertenrug op een stamppotje van spruitjes, jus van truffel en cantharellen, geroosterde Serranoham en spekdadeltje
-
Houtduif filet op de huid gebakken op een mousseline van knolselderij met een eigen jus met laurier en peterseliewortel
-
Quiche van hazenstoofvlees, hazenrug filet en koolrapen op romige spitskool
-
Frisse bombe van citrusfruit in een gelei van lady grey thee, sorbetijs met limoncello saus.
-
€ 73,50 per couvert
Wanneer
Prijzen
- € 73,50 Entreeprijs
Prijs per couvert € 73,50
Locatie

Restaurant Den Haller
- Adres
- Watermolenweg 34, 7478PW Diepenheim
- Telefoon
- 0547-351287
- denhaller@online.nl
- Website
- www.restaurantdenhaller.nl