Wildavond bij Den Haller

Zaterdag 19 november organiseert restaurant Den Haller een wildavond. Deze avond kunt u genieten van allerlei overheerlijke wildgerechten.

Die avond is de ontvangst om 18.00 uur.

Het menu bestaat uit:

Rillettes van wild konijn, patrijs en fazant, wortel-pompoencrème en stroop van gekaramelliseerde biet

  • Wildpaté in mager rookspek gegaard met paddenstoelen en noten op rucola, vossenbessen vinaigrette en chutney van vijgen, rode ui en dadels

  • Krachtige heldere wildbouillon met trompette de la mort paddenstoelen, bieslook en een scheutje oude Madeira en een room van gefermenteerde ui

  • Combinatie van wilde zwijnenrug en hertenrug op een stamppotje van spruitjes, jus van truffel en cantharellen, geroosterde Serranoham en spekdadeltje

  • Houtduif filet op de huid gebakken op een mousseline van knolselderij met een eigen jus met laurier en peterseliewortel

  • Quiche van hazenstoofvlees, hazenrug filet en koolrapen op romige spitskool

  • Frisse bombe van citrusfruit in een gelei van lady grey thee, sorbetijs met limoncello saus.

  • € 73,50 per couvert

Of bekijk de website www.restaurantdenhaller.nl/wildavond-zaterdag-19-november

Wanneer

Prijzen

  • € 73,50 Entreeprijs

Prijs per couvert € 73,50

Locatie

Restaurant Den Haller

Adres
Watermolenweg 34, 7478PW Diepenheim
Telefoon
0547-351287
E-mail
Website
www.restaurantdenhaller.nl

Tip je vrienden

facebook twitter