Wat 'n smiesterd

Een doldwaas en hilarisch blijspel van Toneelvereniging Midden Twente met verrassende wendingen en complotten geschreven door Bernd Gombold.

Mooie tijd toch? Zo voor de herindeling. Mooie kleine gemeentes en als er problemen waren trok je gewoon de wethouder even aan de jas. Geen afspraken maken of naar het grote gemeentehuis.

Relus, de wethouder van Kloetenbarg, is een wethouder van de oude stempel. Hij was vroeger postbode en wordt door de mensen dan ook vaak 'De Pette' genoemd. De goede man wordt zo zachtjes aan stapelgek van twee import-inwoners, die geregeld komen klagen over geluidsoverlast. Deze import heeft geen begrip voor ’t gebeier van de klokken, kraaien van hanen en de repetities van de blaaskapel.

Als de wethouder toch wat voor deze klagers wil doen, krijgt hij een geweldige dreun tegen zijn hoofd en raakt volledig in de war. Hij denkt dat hij weer postbode is en haalt alles door elkaar.

In het stuk komt ook een knotsgekke professor voor en een dame die op zoek is naar een echtgenoot.

Gemeentebode Siep, volgens secretaresse Marion, ’n echte smiesterd, maakt met zijn onwijze praatjes en leugens iedereen overstuur.

Tien hele mooie rollen in een geweldig stuk!

Kaarten zij te bestellen. Of stuur een appje naar 06-13066065. Bellen kan ook: 074-3764321 (na 18.00 uur).

Op zaterdag 12 november is er een middagvoorstelling om 14.30 uur en een avondvoorstelling om 20 uur. Op Vrijdag 18 en op zaterdag 19 november is een avondvoorstelling om 20 uur. Bij grote belangstelling is er op 26 november een reserve datum gepland.

Wanneer

Prijzen

  • € 10,00 Entreeprijs
  • € 5,00 Entreeprijs kinderen (t/m 12 jaar)

De prijs is inclusief een kopje koffie of thee.

Locatie

Het Esbrook

Adres
Schoolstraat 3, Deldenerbroek

Tip je vrienden

facebook twitter