Bloemenpracht en proeven uit ‘de keuken van toen’

Van 14 t/m 18 september zijn de jaarlijkse Wendezoeledagen. Vrijwilligers van de museumboerderij zetten zich volop in om deze dagen tot een succes te maken.

De oogst is binnen en het erf is prachtig versierd met bloemen en vruchten van het land. In de ‘Keuken van toen’ kun je boerengerechtjes proeven die ter plekke worden bereid. Recepten zullen beschikbaar worden gesteld. Dagelijks worden er demonstraties gegeven zoals spinnen, weven, manden maken, zandstrooien en linnen rollen. Elke dag is er iets anders te ontdekken voor jong en oud.

Kom gezellig samen genieten van de nazomer met een kopje koffie of thee en/of iets anders op het mooie en ouderwets gezellige boerenerf.

Museumboerderij Wendezoele is gevestigd aan de Twickelerlaan 14 te Ambt Delden en is geopend van woensdag t/m zondag van 13.30 tot 17.00 uur. Entree volwassenen € 4,-- en kinderen tot en met 12 jaar € 1,--. De allerkleinsten tot 4 jaar hebben gratis toegang.

Kijk voor het volledige jaarprogramma en voor de openingstijden op www.wendezoele.nl. Kinderen hebben uitsluitend toegang onder begeleiding van een volwassene.

Over Museumboerderij Wendezoele

Museumboerderij Wendezoele is gevestigd op het prachtige Twickelerf Erve Brinkcate, Twickelerlaan 14, Ambt Delden. Het geeft bezoekers een beeld over de landbouw en veeteelt in Twente tussen 1900 en 1960. Naast de traditionele gebouwen en het erf met daarbij wisselende exposities, is er een kleine veestapel, een kruiden- en groentetuin maar ook gras- en akkerland. Hierop groeien gewassen die in de genoemde periode werden verbouwd. De exposities laten zien hoe het leven was op school, in de winkel en thuis op de boerderij. Daarbij verbinden de verhalen van de vrijwilligers vroeger met nu. Nadere informatie vindt u op de webpagina: www.wendezoele.nl

Wanneer

  • -
  • -
  • -
  • -
  • -

Prijzen

  • € 1,00 Entreeprijs kinderen (t/m 12 jaar)
  • € 4,00 Entreeprijs Volwassenen

Kinderen tot 4 jaar gratis toegang

Locatie

Museumboerderij Wendezoele

Adres
Twickelerlaan 14, 7495VG Delden
Telefoon
074-3762699
E-mail
Website
www.wendezoele.nl
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door MarketingOost.

Tip je vrienden

facebook twitter