RH Tadaa

17 september organiseert De Reggehof samen met Home of Talents RH Tadaa. Bij deze uitmarkt is de hele Hof uitgenodigd om kennis te maken met alles wat De Reggehof te bieden heeft

De nadruk zal liggen op de previews die op het toneel passeren. Er wordt een kijkje gegeven in de diversiteit die het theater ook dit jaar te bieden heeft, afgewisseld met het talent dat in de gemeente welig , tiert.

Hetzelfde weekend zijn ook de eerste film en kindervoorstelling van het seizoen te zien.

Jong en oud komt vanaf 14:30 aan zijn trekken bij RH Tadaa, zo is er een springkussen, een lekker extraatje en is uiteraard ook de bar geopend.

Een uur later wordt met het podiumprogramma de komst van alle grote namen en producties gevierd, maar is er vooral ook aandacht voor de kleinere pareltjes. Zo ziet het publiek een preview van de familievoorstelling ‘De Rode sneakers’ en geeft Ernest Beuving een onvergetelijk inkijkje in zijn successhow So long Cohen.

Tenslotte licht ook Helligen Hendrik op digitale wijze een tipje van de sluier van zijn Scrooge-hertelling. Met deze multidisciplinaire show staat hij in december drie dagen lang op de Goorse planken.

Of bekijk de website www.reggehof.nl/nieuws/rh-tadaa-17-september

Wanneer

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

De Reggehof

Adres
De Höfte 5, 7471DK Goor
Telefoon
0547-284888
E-mail
Website
www.reggehof.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter