Erve Brooks

Erve Brooks kent behalve gezellige spellen en activiteiten ook een rijke geschiedenis. Deze geschiedenis komt samen in de eigen Museumboerderij. Eenmaal in dit boerenmuseum wordt je meegenomen in de rijke historie van Erve Brooks.

Waan je in het boerenleven van vroeger en reis samen terug in de tijd! De museumboerderij stamt uit 1538, nostalgie is het sleutelwoord op Erve Brooks.

Maak een tijdsreis van de prehistorie naar bodemvondsten van honderden jaren geleden. Reis met de Oost Nederlanders mee op walvisjacht en ervaar hoe ouderwetse klederdracht nostalgische gevoelens oproept.

De Museumboerderij is dagelijks geopend voor bezichtigingen en beschikt ook over een aantal zaaltjes voor een familiedag, verjaardag of huwelijksfeest. Het zaaltje de Potstal is geschikt voor veertig personen en beschikt over een eigen tuin- terras. In deze ruimte kun je in volledige privacy genieten van jouw feestelijke gelegenheid. Een andere zaal, de Oude Keuken, is uitstekend geschikt voor twintig personen. In deze zaal kun je een feestje vieren in de vroegere sferen.

Kinderen maken herinneringen voor het leven in Blotevoetenland en op het avonturen pad. Ze kunnen onder andere rodeostier rijden en Hollandse spellen spelen.

Gegarandeerd ( speel)plezier voor jong en oud!

Of bekijk de website www.erve-brooks.nl/

Wanneer

  • -
  • -

Locatie

Erve Brooks

Adres
Broekhuisdijk 5, 7275CB Gelselaar
Telefoon
0545-481371
E-mail
Website
www.erve-brooks.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter