(AFGELAST) Henny Huisman. Het achterste van mijn tong

Het was altijd een grote droom van Henny om met een eigen theatershow in het theater te staan. Maar nu is het dan zover.

Nee, hij hoeft het nergens meer voor te doen. Geen geldgebrek. En erkenning kreeg hij ook al genoeg. Maar Henny Huisman vindt het nog zo leuk om verhalen te vertellen. Legendarische anekdotes, uit zijn tv-loopbaan. Daarom gaat hij nu de theaters in, met een programma waarin de showbizzveteraan terugblikt op vijftig jaar in de schijnwerpers. ‘Ik verzwijg niks meer.’

Als presentator van populaire tv-programma’s als de Playbackshow, de Soundmixshow en de Surprise Show stond hij in de jaren tachtig en negentig in het middelpunt van de belangstelling. Zijn blik altijd verwachtingsvol gericht op de volgende uitzending. Het decor van zijn theaterprogramma ‘Het achterste van mijn tong’ verwijst naar die tijd. Hij vertelt hoe hij in die tv-wereld terechtkwam en wat hem daar allemaal is overkomen.

Hij vertelt ook het verhaal over de finale van de Soundmixshow in 1988 waarbij zó veel kijkers hun favoriete kandidaat doorbelden dat de telefoonlijnen plat lagen. Ook komen zijn avonturen met beroemheden als Michael Jackson en Bill Clinton aan bod. En ook vertelt hij het wel heel bijzondere verhaal over Whitney Houston en haar enorme eisenpakket waaraan voldaan moest worden wanneer zij zou komen.

Volgens Henny is de avond leuk voor iedereen die zijn tv-loopbaan heeft gevolgd. Dat we in het theater onder elkaar zijn, geeft zo’n avond een intieme sfeer, die prikkelt om bij te praten. Daarbij kan het publiek horen welke wonderlijke stappen er zijn gezet om zijn programma’s toen te maken. Daarbij zal hij zichzelf en het tv-wereldje niet sparen, want een goed verhaal hoort een beetje gekruid te zijn. Humor is daarbij het belangrijkste ingrediënt. Want het is natuurlijk vooral bedoeld om te lachen.’’

Of bekijk de website www.reggehof.nl/theater/henny-huisman/07-10-2022-20-00

Wanneer

Dit evenement is helaas afgelast

Prijzen

  • € 22,00 Entreeprijs

Locatie

De Reggehof

Adres
De Höfte 5, 7471DK Goor
Telefoon
0547-284888
E-mail
Website
www.reggehof.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter