Zwem4daagse Delden

De zwem4daagse is een jaarlijks terugkerend evenement met programma voor jong en oud. Iedereen mag meedoen!

De 45e Deldense Zwem4daagse gaat op 5 juli van start op Zwembad de Mors. Even leek het erop dat het evenement door de krappe personele bezetting beperkt zou blijven tot banentrekken, maar met de hulp van de sportbuurtcoaches is ook het randgebeuren minstens zo aantrekkelijk als andere jaren.

In de vierdaagse week moet dagelijks 250 (tot 10 jaar) of 500 (vanaf 10 jaar) meter gezwommen worden over de breedte van het bad. Het andere deel van het bad blijft vrij voor reguliere zwemmers en voor het randprogramma.

Dat randprogramma staat bol van muziek, dans, spel, demonstraties en onvergetelijk spektakel. Met een spetterende demonstratie van de Deldense brandweer, spectaculaire acties van echte politiehonden en ritmische bewegingen van de jongste streetdancers van Let’s move én hun meest ervaren collega’s van Home of talents is er genoeg te beleven bij de 45e Deldense Zwem4daagse.

En dan is er nog het slotstuk op de vrijdagavond: een flyboardshow in het diepe bad.

Als kers op de taart ontvangen deelnemers na afloop een medaille en een traktatie van Paviljoen de Mors.

Aanmelden voor de Zwemvierdaagse doe je vanaf woensdag 29 juni tot aan de start op dinsdagmiddag 5 juli, de kosten bedragen €5,50 voor een hele week badentree van 17:30 – 19:45, deelname aan het randprogramma en de genoemde beloningen.

Of bekijk de website www.zwembad-demors.nl/

Wanneer

  • -
  • -
  • -
  • -

Prijzen

  • € 5,50 Entreeprijs

De kosten bedragen €5,50 voor een hele week badentree van 17:30 – 19:45, deelname aan het randprogramma en de genoemde beloningen.

Locatie

Zwembad De Mors

Adres
De Mors 4, 7491DZ Delden
Telefoon
074-3762187
E-mail
Website
www.zwembad-demors.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter