BoerEnLunch: kom lunchen bij de boeren en boerinnen van Nederland

Heb je wel eens willen lunchen in een boomgaard? Of in een weiland terwijl de koeien toekijken? Wil je weten wat varkens eigenlijk eten tussen de middag? De boeren en boerinnen van Nederland bieden het aan!

In de week van 7 juni tot en met 11 juni vindt de Week van de Gezonde Jeugd plaats, dat is de reden voor tuinders en boeren om te laten zien waar Nederlands voedsel vandaan komt en hoe gezond eten wordt gemaakt.

Verse groenten en fruit uit de kassen, de boomgaard en van het land. Zuivel en kaas van de melkveehouder, een doos eitjes van de kippenboer, een broodje haring of een lekkere hamburger, kortom; het wordt 'boer'gondisch genieten voor bezoekers op de boerderij. Het aanbod is veelzijdig en bestaat vooral uit seizoensgebonden streekproducten.

Veilig voedsel staat bij Team Argo NL hoog in het boeren-vaandel. Ze willen als promotor van de agrarische sector laten zien, proeven en beleven waar ons voedsel vandaan komt en hoe het wordt gemaakt. Daarom is iedereen in de Week voor de Gezonde Jeugd van 4 tot en met 12 juni uitgenodigd voor een kijkje bij de voedselmakers. Het thema dit jaar is; Maak Gezond Gewoon! Ieder jaar vraag het netwerk JOGG (gezonde jeugd gezonde toekomst) samen met gemeenten en partners door heel Nederland aandacht voor een leefomgeving waarin iedereen gezond kan opgroeien.

Liefhebbers kunnen zich aanmelden voor een BoerEnLunch bij hen in de buurt. Kijk op Team Argo BoerEnLunch welke boeren en tuinders meedoen aan de BoerEnLunch en meld je aan. Er is een beperkt aantal plaatsen, vol is vol!

Of bekijk de website teamagro.nl/boerenlunch-2022/

Wanneer

  • -
  • -

Prijzen

  • € 10,00 Entreeprijs

Locatie

Boer en Lunch

Adres
Rapperdweg 1a, 7495 SK Ambt Delden
Website
teamagro.nl/boerenlunch-2022/#overijssel

Tip je vrienden

facebook twitter