OUT DOORS - Stefanie Bruggeling en Ilia Fialko

Stefanie Bruggeling en Ilia Failko presenteren een reis door de tijd op Landgoed Westerflier in Diepenheim op 7 augustus!

Een reis door de tijd wordt op 7 augustus gepresenteerd door de twee jonge musici Stefanie Bruggeling en Ilia Fialko tijdens het OUT DOORS concert op Landgoed Westerflier! Tijdens het concert kun je ook genieten van een hapje een drankje!

Mezzosopraan Stefanie Bruggeling (1997) begon als muziekdocent in Zwolle. Echter werd al snel de interesse gewekt voor klassiek zang. Sinds heden studeert zij aan het Conservatorium van Amsterdam waarbij ze haar stem volop ontwikkelt. Zij heeft masterclasses gevolgd met Bretton Brown, Ira Siff, Alexander Oliver en Don Marrazzo. Haar beide studies maken dat zij een veelzijdige zangers is met een ondernemende visie.

Illia Fialko werd in 2000 geboren in een familie van muzikanten. Na enkele jaren beseften de ouders dat hun zoon zijn leven met muziek wilde verbinden en besloten ze hem naar een gespecialiseerde muziekschool genaamd naar Lysenko in Kiev te sturen, waar hij van 2007-2018 studeerde. In deze periode werd Illia laureaat van vele internationale wedstrijden, voerde hij actieve concertactiviteiten uit in Oekraïne en in het buitenland. Momenteel is Illia vierdejaars bachelor student aan het Conservatorium van Amsterdam in de klas van Professor Naum Grubert.

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 25,00 Entreeprijs

De prijs inclusief hapje en drankje.

Locatie

Het Westerflier

Adres
Nijenhuizerlaan 19, 7478PA Diepenheim
Website
www.nijenhuisenwesterflier.nl/voorpagina.html

Tip je vrienden

facebook twitter