OUT DOORS - Het Chloe Pianotrio

Het Chloe Pianotrio presenteert zich als jong trio tijdens het OUT DOORS concert op 10 juli in Bentelo!

Onder het genot van een High Wine kun je genieten van drie jonge talentvolle musici tijdens OUT DOORS in de wijngaard van Twentewijn!

Het Chloé Piano Trio (Maria Gîlicel, Jobine Siekman en George Todica) werd in 2017 opgericht door getalenteerde musici op het Royal College of Music, Londen. Het trio heeft al op diverse podia opgetreden in het Verenigd Koninkrijk en in Frankrijk.

In april 2018 werd het Chloé Piano Trio, toen nog bekend als het Daphnis Trio, door de RCM genomineerd voor de Birmingham Intercollegiate Piano Trio Competition. Hier wonnen zij de Derde Prijs. Het repertoire van het trio varieert van barok en klassieke muziek, tot moderne en nieuw in opdracht gemaakte muziek. Het Chloé Trio is ook zeer geïnteresseerd in de uitvoering van werken geschreven door vrouwelijke componisten.

Het ensemble heeft les gekregen van vooraanstaande musici als Norma Fisher, Lucy Gould, Richard Lester, Ben Hancox, Mark Messenger, Simon Lepper, Suzie Meszaros, Leonid Kerbel en anderen. Recente concerten waren in de Elgar Room (Royal Albert Hall) en een optreden voor ZKH Prins Charles tijdens zijn President Visit aan het Royal College of Music.

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 30,00 Entreeprijs

Dit is inclusief de High Wine.

Locatie

Wijngaard Hof van Twente

Adres
Suetersweg 2a, 7497MZ Bentelo
Telefoon
0547-292785
E-mail
Website
twentewijn.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter