Crazy Car Crash

Zondags met Midzomerfeesten Bentelo. De Crazy Car Crash bestaat uit een Auto Rodeo en Banger Race en belooft weer een enorm spektakel te worden.

Auto Rodeo Bij deze race gaat het erom wie het eerst een bepaald aantal rondes aflegt. Het is toegestaan om elkaar op een tactische manier tegen te werken.

Banger Race Banger-race is een spectaculaire variant op de autorodeo. Op een ovale baan van ca 400 meter lang moeten de bestuurders van de auto’s een vast aantal rondes rijden waarbij werkelijk alles is geoorloofd om elkaar uit de strijd te rijden.

De baan wordt omringd door een grondwal van ruim 1 meter hoog die ervoor moet zorgen dat de auto’s niet buiten de baan komen. Maar dit biedt ook de mogelijkheid voor de rijders om elkaar uit te schakelen door je voorganger met een hoge snelheid in de wal te drukken.

Aangezien deze “Bangers” nagenoeg allemaal meedoen om vooral voor veel spektakel te zorgen, is meedoen belangrijker dan winnen. Zoveel en zo hard mogelijk rammen op elkaar, daar gaan ze voor. Er zijn eervolle prijzen als “Best Wrecker, Most Destroyed car en Best Material”.

Of bekijk de website www.midzomerfeesten.info/crazy-car-crash/

Wanneer

Prijzen

  • € 12,50 Entreeprijs

In de voorverkoop € 12,50

Locatie

Crazy Car Crash

Adres
Bentelosestraat 55A, 7497 MP Bentelo

Tip je vrienden

facebook twitter