Circus Bossle komt naar Delden

De beroemde Duitse circusfamilie Bossle reist al jaren met hun familiecircus door Nederland. Van woensdag 18 mei tot en met 22 mei strijkt het circus neer in Delden. De circustent staat op de Cramersweide.

Het publiek waant zich in een nostalgische wereld voor rood pluche en klatergoud. Circus Bossle is vintage, kitsch, kneuterig, kunstig en daardoor vrolijk en gezellig. Het circus zoekt interactie met het publiek in een ongedwongen sfeer waardoor iedere bezoeker, jong en oud, zich betrokken voelt.

Het circus presenteert een vernieuwde show van ruim anderhalf uur. De show bevat alle klassieke evenementen, waaronder; vliegensvlugge jongleurs, lenige acrobaten, levensgevaarlijke messenwerpers, spectaculaire vuurspuwers en doldwaze clowns. En natuurlijk niet te vergeten; de dieren. Zo zullen onder andere paarden, honden, lama's en kamelen de revue passeren.

Kaarten zijn enkel verkrijgbaar aan de circuskassa op locatie. De voorverkoop is op voorstellingsdagen van 10.00 tot 12.00. De kassa is tevens geopend vanaf één uur voor aanvang van iedere voorstelling, mits de kaarten niet al uitverkocht zijn in de voorverkoop. Aan de circuskassa kan alleen met contant geld betaald worden, pinnen is niet mogelijk.

Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina Circus Bossle

Of bekijk de website nl-nl.facebook.com/circusbossle/

Wanneer

  • -
  • -
  • -
  • -
  • -

Tip je vrienden

facebook twitter