Proeven & Fietsen Benefietstocht

Tijdens de route van zo’n 35 kilometer kun je genieten van het Twentse en deze keer vooral Achterhoekse landschap.

Na twee jaar uitstel kunnen we als Lionsclub Markelo-Lochem Mixed onze succesvolle fietstocht Proeven & Fietsen weer organiseren!

Onderweg stopt u een aantal keer op adressen waar u een heerlijk hapje of drankje krijgt aangeboden van eerlijke oorsprong. Zuivel, vlees, ijs… Er komt van alles voorbij. En we zouden geen serviceclub zijn als we behalve aan uw plezier ook niet zouden denken aan het welzijn van mensen die het minder hebben. Dit jaar fietsen we voor Oekraïne; het concrete doel bepalen we in mei, als we kunnen overzien wat op dat moment het hardst nodig is.

Start en eindpunt van de tocht zijn bij De Schöppe op De Welle in Stokkum (Markelo).

atum: zaterdag 21 mei Tijd: starten kan tussen 10.00 en 12.00 uur Kosten: € 15,-- per persoon (kinderen t/m 12 jaar € 7,50). Lunch, koffie/thee en hapjes zijn bij de prijs inbegrepen.

Aanmelden en meer informatie via www.proevenenfietsen.nl

Of bekijk de website larengelderland.nl/proeven-fietsen-benefiet-s-tocht/?fbclid=IwAR26IVtTLTaa6ULQ664zh6O9xfJ1NUtODAxw8Nfaycn9nyE7EyoUqbL6kGQ

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 15,00 Entreeprijs

Kinderen tot en met 12 jaar voor de helft). Dat bedrag is inclusief de proeverijen onderweg, waarvoor je voor vertrek bonnetjes ontvangt. Meer betalen mag altijd, denk aan het goede doel!

Locatie

De Schöppe

Adres
Oude Borculoseweg 7, 7475 NE Markelo

Tip je vrienden

facebook twitter