Hemels Mooi Delden

Het centrum van Delden is dé perfecte locatie voor Hemelvaartsdag. Een braderie met leuke attracties, omlijst met gezellige terrassen, lekker eten & drinken en diverse podia met live muziek.

Heerlijk struinen lang kraampjes met unieke, originele en handgemaakte producten. Maar ook met bijzonderheden zoals, creatief hergebruik, vintage en retro artikelen van lokale en regionale kunstenaars.

En na het struinen over de markt plof je neer op een terras voor een hapje en drankje. Extra leuk is dat je hier ook nog getrakteerd wordt op live muziek! Zo geniet je bij De Zwaan van Jazz-muziek van het Kaiser Swing Quartet en heeft De Weijenborg de organisatie van het Hollands festival op het Ressingplein op zich genomen. Iets verderop in de Langestraat vind je de vertrouwde Biergarten met Alpen Fever muziek, verzorgd door Gasterij ’t Oaldershoes en het Hotel Het Wapen van Delden. Maar gaat jouw hart sneller kloppen van Rock & Roll? Ga dan naar Eetcafé de Burgemeester, waar je kunt swingen op Old Time Rock & Roll van de band Drock.

Het belooft dus een hemels mooie Hemelvaartsdag te worden in Delden! Ben jij erbij?

Hemels Mooi Delden
Hemels Mooi Delden

Of bekijk de website www.hemelvaartdelden.nl/

Wanneer

  • -

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Centrum Delden

Adres
Langestraat, 7491AA Delden
Website
www.hemelvaartdelden.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter