Stadswandeling Delden

Delden is zo'n stadje waar je nooit uitgekeken bent. Kom alles te weten over Delden tijdens een rondwandeling. Het enthousiaste gidsenteam staat voor je klaar!

Historische stadswandeling

Waar hebben de oude stadspoorten gestaan? Wie was graaf Carel George van Wassenaer Obdam? Het antwoord op deze vragen en nog veel meer, kun je verwachten als je deelneemt aan de Stadswandeling door het historische centrum van Delden.

Op oude kaarten is te zien hoe Delden zich ontwikkelde binnen de middeleeuwse verdedigingswallen. Maar de geschiedenis van Delden gaat pas echt voor je leven als je luistert naar de uitleg van één van de enthousiaste gidsen.

(Her)ontdek Delden! Ongetwijfeld hoor je iets nieuws

Kerkenpad Delden

In het centrum van Delden staan twee prachtige kerken, elk met een eigen historie en bijzondere kenmerken. De Deldense gidsen vertellen je graag het verhaal van deze religieuze gebouwen. Het Kerkenpad Delden bestaat uit twee wandelingen en is beschikbaar voor groepen.

Kunststappen Delden

Deze route is het bewijs dat Delden een kunstminnend stadje is. Je ontdekt de meest bijzondere kunstwerken. Ook kunst waar je normaal gesproken snel aan voorbij loopt, omdat dit op de grond of tussen de straatklinkers is geplaatst. De gids laat het je graag zien!

Op afspraak wandelen

De stadswandeling is een boeiende tour voor zowel toeristen als inwoners. Ook als inwoner hoor je ongetwijfeld iets nieuws! Wil je met een gids op pad? Reserveer dan tijdig via . Data en tijden zijn op afspraak. Een wandeling duurt 90 minuten. De kosten bedragen € 4 per persoon, met een minimum van 10 personen op afspraak.

Geplande stadswandelingen

Op de donderdagen van mei tot en met oktober, staat er om 13.30 uur een gids voor je klaar bij de Pomp op de Markt. Wil je een keer deelnemen? Zorg dat je op tijd bij de Pomp bent. De kosten zijn € 4 per persoon, contant te betalen aan de gids.

Zelf op pad

Ontdek je liever op eigen gelegenheid het historische centrum van Delden? Vraag naar de route bij het Tourist Info Deldent of bestel de uitgave via de webshop.

contactinformatie

 

Langestraat 19
7491AA Delden

prijzen

gratis Entreeprijs kinderen (t/m 12 jaar)
€ 4,00 Deelnameprijs

Tip je vrienden

facebook twitter