Escaperoom Twente

Escaperoom: spannend en uitdagend vanaf 16 jaar. Ontsnap uit de kamer door oplossen van raadsels en puzzels waardoor codes gekraakt worden.

Escaperooms spelen is wereldwijd de sensatie als uitje voor groepen. In Nederland sinds 2014 te spelen en nu al uitgegroeid tot de beste beleving die je als groep meemaakt.

Escaperoom Twente is een spannend, uitdagend en onvoorspelbaar spel. Je gaat met een groep van 4 tot 8 personen een kamer binnen en de deur gaat achter jullie op slot! Het doel van het spel is om de kamer binnen 60 minuten te verlaten. Ontrafel sloten, codes en puzzels door slechts logica en je creativiteit te gebruiken. Is jouw team tot het onmogelijke in staat? Spannend, uniek en leuk voor iedereen. Maar wacht niet te lang, want in een escape room gaat de tijd sneller dan je denkt…

Bij Escaperoom Twente kun je kiezen uit twee spannende en zeer goed gewaardeerde kamers: Freules van Beckum en Brommers Kiek'n. In deze laatste kun je met twee groepen tegelijk gaan battelen om de snelste tijd. Het is zelfs mogelijk om elkaars voortgang te zien en elkaar te beïnvloeden!

Of bekijk de website escaperoom-twente.nl/

Openingstijden

Reserveren is noodzakelijk


contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter