Manege Snorrewind

Manege Snorrewind is gelegen nabij natuurgebied De Borkeld in Markelo. Het is een volwaardig en sfeervol paardensport en recreatiecentrum. Onlangs is hier het Eventing Experience Twente geopend.

Zowel de beginnende als de geoefende ruiter kan hier terecht voor passende instructie, sportbegeleiding, stalling en ontspanning, op uw eigen of een van onze paarden of –pony’s.

Groepen, met of zonder binding met paarden, kunnen gebruik maken van een moderne en functionele accommodatie voor overnachting. Meebrengen van eigen paarden en pony’s is daarbij geen probleem.

Eventing Experience Twente
Dit oefenterrein voor cross country wordt momenteel aangelegd. Het terrein (2 a 3 hectare groot) beschikt over - natuurlijke - hindernissen, zoals een grote waterbak, wallen, greppels en heggen op verschillende niveaus. De bodem bestaat uit deels zand, deels gras en deels bosperceel. Er kan het hele jaar worden getraind, voor zowel beginner als gevorderd. Ook zijn er parkeerplaatsen aangelegd en is er een wasplaats voor de paarden waar je ze na afloop schoon kunt spuiten. Van het terrein kunnen rijverenigingen, maneges, particulieren en ruiters met een eigen trainer gebruik maken. Informeer vrijblijvend bij Snorrewind!

Of bekijk de website www.snorrewind.nl/

contactinformatie

voorzieningen

Toegankelijkheid
  • Rolstoeltoegankelijk
Ligging
  • Bij het bos
Faciliteiten groepsaccommodatie
  • Terras

Tip je vrienden

facebook twitter