Twentsche Golfclub

De Twentsche Golfclub is een van de oudste golfclubs in Nederland. Op het prachtige landgoed Twickel beschikt de Twentsche Golfclub over een prachtige 18-holes golfbaan en faciliteiten met allure.

De golfbaan is met behoud van karakteristieke elementen als een oude beukenlaan ingepast in het bestaande Twentsche landschap. Het visitekaartje van de Twentsche Golfclub zijn de snelle greens. Je kunt bij de Twentsche Golfclub terecht op reservering voor een 18-holes of 9-holes ronde. Daarnaast beschikt de Golfclub over een par-3 oefenbaan, driving range en uitstekende oefenfaciliteiten.

In het clubhuis kun je zowel voor als na de golfronde terecht voor een hapje en drankje. Op het prachtige en ruime terras is het volop genieten van het uitzicht over de golfbaan. De historische boerderij Pek is omgebouwd tot een moderne vergaderlocatie, waar je eventueel met een golfonderbreking in de vorm van een clinic of wedstrijd een vergadering kunt hosten.

Ook kun je op de Twentsche Golfclub terecht voor het behalen van jouw golfbaanpermissie en handicap 54. Regelmatig organiseren ze hier kennismakingsclinics om kennis te maken met de club en de golfsport.

De Twentsche Golfclub is dagelijks geopend van zonsopgang tot zonsondergang.

Of bekijk de website www.twentschegolfclub.nl/

Openingstijden

Dagelijks geopend van zonsopgang tot zonsondergang.


contactinformatie

voorzieningen

Toegankelijkheid
  • Invalidentoilet
  • Rolstoeltoegankelijk

Tip je vrienden

facebook twitter