De Weijenborg

De meest originele feesten en activiteiten vind je bij de Weijenborg, een prachtig horecabedrijf in Delden. Dit familiebedrijf heeft echt een passie voor het verwennen en vermaken van gasten.

De Weijenborg biedt diverse indoor en outdooractiviteiten, themafeesten en workshops aan en hebben de beschikking over een sfeervol restaurant en maar liefst vier escamperooms! Ze zijn gespecialiseerd in entertainment en culinair vermaak van groepen van 4 tot 250 personen.

De nieuwste rages in indoor en outdooractiviteiten vind je hier terug. Ze lopen voorop! Augmented Reality en Virtual Reality hebben geleid tot nieuwe spannende thema's.

In de keuken wordt gebruik gemaakt van dagverse producten. Alle thema's (escaperoom, moordspelen) etc. worden zelf bedacht en uitgevoerd.

Escaperooms
Ontsnap uit de spannende indoor en outdoor escape room(s). Vanaf € 15 per persoon! Er zijn in totaal vier escaperooms (zowel indoor als outdoor), waardoor de grotere groepen de uitdaging ook aan kunnen gaan. Je kunt al een ontsnappen vanaf twee personen. Lees meer over de mogelijkheden en arrangementen op de website.

Of bekijk de website deweijenborg.nl/

contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter