Vacature: Frontoffice medewerker

Om de toerist en recreant gastvrij te ontvangen, is VVV Hof van Twente op zoek naar frontoffice medewerkers die op vrijwillige basis de VVV Hof van Twente gaan bemannen.

Om de toerist en recreant gastvrij te ontvangen, is VVV Hof van Twente op zoek naar frontoffice medewerkers die op vrijwillige basis de VVV Hof van Twente gaan bemannen. Er wordt gewerkt in een bezetting van twee personen per dag(deel) van maandag t/m zaterdag (en bij evenementen ook op zondag) vanuit de vestiging aan de Langestraat 29 in Delden. Naast balie, winkel en telefoon behoren ook het verwerken van zowel e-mailaanvragen als bestellingen uit de webwinkel tot de werkzaamheden. Reiskosten worden vergoed.

VVV Hof van Twente zoekt frontoffice medewerkers die één of meerdere dagdelen beschikbaar zijn. Er wordt gewerkt op een authentieke toeristische locatie met ruime openingstijden en een streekgebonden winkelassortiment. Een gastvrijheidstraining inzake vaardigheden en kennis over Hof van Twente behoort tot het introductieprogramma. Heeft u belangstelling dan kunt u reageren naar VVV Hof van Twente, info@vvvhofvantwente.nl. De contactpersoon is Henk Kamp.

Naast VVV Hof van Twente in Delden, zijn er in Bentelo, Diepenheim, Goor, Hengevelde en Markelo toeristische informatiepunten te vinden bij ondernemers en instellingen. De informatiepunten worden aangestuurd door VVV Hof van Twente.

VVV Hof van Twente is dé toeristische organisatie op het gebied van marketing, evenementen, projecten en VVV / Tourist info voor Hof van Twente met de kernen Bentelo, Delden, Diepenheim, Goor, Hengevelde en Markelo.