1. Monumentenpuzzeltocht Delden

  Monumentenpuzzeltocht Delden

  In het kader van de Open Monumentendagen 2015 heeft VVV Hof van Twente de Monumentenpuzzeltocht door het centrum van Delden herzien en opnieuw uitgegeven.

 2. Het perfecte decembercadeau!

  Het perfecte decembercadeau!

  De decembermaand is alweer in aantocht! Vandaar dat het nu het juiste moment is om na te denken over het ideale decembergeschenk voor uw medewerkers en/of relaties. U bedankt hen toch ook het liefst met een cadeau waar ze echt iets mee kunnen?

 3. VVV Hof van Twente ontvangt meer bezoekers

  VVV Hof van Twente ontvangt meer bezoekers

  In juni jl. bleek uit een persbericht van Marketing Oost dat de toeristische sector een prima start kende en dat Overijssel een sterke groei laat zien over de eerste paar maanden van dit jaar. Al eerder gaven de ondernemers aan positieve verwachtingen te hebben voor 2015. Deze berichten sluiten aan bij de bezoekersaantallen van de website vvvhofvantwente.nl en de winkel in Delden.

 4. Vernieuwde Stadswandeling Delden

  Vernieuwde Stadswandeling Delden

  Speciaal voor deze zomer zijn er door VVV Hof van Twente in samenwerking met diverse partijen een aantal routes opnieuw uitgebracht, waaronder de Stadswandeling Delden.

 5. Kwaliteitsimpuls routenetwerken

  Kwaliteitsimpuls routenetwerken

  Wandelaars en fietsers die de komende tijd gebruik maken van het Wandel- of Fietsnetwerk in Twente moeten rekening houden met aanpassingen in verband met werkzaamheden waarbij de netwerken sterk worden verbeterd.

 6. Twente laat de kunst spreken

  Twente laat de kunst spreken

  Onder de noemer ‘Twente laat de kunst spreken’ is zaterdag 9 mei een twaalf pagina tellende voorjaarsbijlage bij de NRC verschenen met bijzondere culturele activiteiten, tentoonstellingen, evenementen en arrangementen. Kortom een mix uit stad & streek die het aantrekkelijk maakt een bezoek aan Twente te brengen, voor één of meerdere dagen. De bijlage is gerealiseerd door o.a. VVV Hof van Twente, ondernemers en het Twents Bureau voor Toerisme.

 7. Bevrijdingswandeling en -fietstocht op 5 mei in Delden

  Bevrijdingswandeling en -fietstocht op 5 mei in Delden

  Dit jaar is het 70 jaar geleden dat Delden bevrijd werd. Om de mensen een goed beeld te geven van de herinneringen aan de oorlogsjaren, organiseert VVV Hof van Twente op dinsdag 5 mei, Bevrijdingsdag, een wandel- en fietsroute onder begeleiding met als thema bevrijding.

 8. Het meest maatschappelijke uitje van 2015: Wijngaard Hof van Twente

  Het meest maatschappelijke uitje van 2015: Wijngaard Hof van Twente

  Naast de verkiezing van Leukste uitje van Nederland en het leukste uitje per provincie lanceerde het Land van ANWB dit jaar óók de verkiezing van het ‘Meest maatschappelijke uitje van Nederland 2015’. Een ledenjury boog zich eerder over de 34 inzendingen en stelde een top 7 samen. Op 30 maart jl. werd de winnaar bekendgemaakt, gekozen door een vakjury.

 9. Nieuwe route: Kunststappen in hartje Delden

  Nieuwe route: Kunststappen in hartje Delden

  Op donderdag 26 maart jl. heeft burgemeester Ellen Nauta het eerste exemplaar ontvangen van de nieuwe route Kunststappen Delden, een wandelroute langs en over kunst in hartje Delden.