1. Waardebonnenactie Advies op Maat - Prins Bernard Cultuurfonds

  Waardebonnenactie Advies op Maat - Prins Bernard Cultuurfonds

  Overijssel telt veel culturele vrijwilligersorganisaties en verenigingen. Al die vrijwilligers verrichten uitstekend werk. Toch is er soms ook behoefte aan professioneel advies. Bijvoorbeeld om nieuwe leden te werven, een website te ontwikkelen of een beleidsplan op te stellen.

 2. Steun de herbouw van de Eschmolen Delden

  Steun de herbouw van de Eschmolen Delden

  Stichting Eschmolen Delden – opgericht in 2010 – wil de molen in ere herstellen, het landschap compleet maken en het toerisme een impuls geven. Kortom: de Eschmolen herbouwen.

 3. VVV Magazine Hof van Twente 2016

  VVV Magazine Hof van Twente 2016

  In 2016 wordt het succesvolle VVV Magazine Hof van Twente opnieuw uitgegeven. Dit jaar is het hoofdthema feest, onder meer vanwege het 15-jarig jubileum van de gemeente Hof van Twente.

 4. Kunstvereniging Diepenheim met de Heerlijckheid Diepenheim genomineerd voor de Gouden Piramide

  Kunstvereniging Diepenheim met de Heerlijckheid Diepenheim genomineerd voor de Gouden Piramide

  De Gouden Piramide is de jaarlijkse Rijksprijs voor inspirerend opdrachtgeverschap in de architectuur, stedenbouw, landschapsarchitectuur, infrastructuur en ruimtelijke ordening. Voor de Gouden Piramide komen opdrachtgevers van inspirerende en vernieuwende projecten in Nederland in aanmerking: gemeenten, waterschappen, provincies, stichtingen, particulieren, projectontwikkelaars, woningcorporaties, enzovoort. De rijksoverheid is van deelname uitgesloten.