1. Nieuw: Jofferpad Diepenheim-Delden

  Nieuw: Jofferpad Diepenheim-Delden

  Op vrijdag 1 april jl. heeft Burgemeester Ellen Nauta het Jofferpad Diepenheim-Delden geopend. Het Jofferpad Diepenheim-Delden is een thematische wandelroute van ca. 20 km en voert langs diverse historische bezienswaardigheden.

 2. Nieuw bij de VVV: centrumplattegronden Hof van Twente

  Nieuw bij de VVV: centrumplattegronden Hof van Twente

  Vanwege de vraag naar gratis centrumplattegrondjes zijn er onlangs een vijftal plattegronden uitgebracht in de vorm van scheurblokken. Met behulp van deze plattegronden kan de toerist en/of recreant gemakkelijk de weg worden gewezen in de Hof van Twente.

 3. Opening Jofferpad

  Opening Jofferpad

  Hoog in de bomen aan de Kleidijk in Diepenheim en aan de Wicherinksweg in Delden hangen de beide delen van het kunstwerk ‘Freulespoor’ van Theo van Delft. Dit kunstwerk, gerealiseerd in het kader van het canonproject van de provincie Overijssel, is een kunstzinnige verbeelding van het historische verhaal van de Freules van Beckum. Op vrijdag 1 april wordt het Jofferpad geopend door burgemeester Nauta van de gemeente Hof van Twente.

 4. Uitnodiging Startbijeenkomst Actieplan Vrijetijdseconomie

  Uitnodiging Startbijeenkomst Actieplan Vrijetijdseconomie

  De gemeente Hof van Twente heeft samen met ondernemers een Sociaal Economische Visie met daarbij behorende actieplannen opgesteld. Eén daarvan is de pijler Vrijetijdseconomie,een sector waar kansen en ambities om te groeien mogelijk en realiseerbaar zijn. Binnen het actieplan Vrijetijdseconomie zijn plannen en ideeën opgenomen om het vrijetijds-aanbod en de promotie te versterken. De ambitieuze doelstellingen dienen samen met de ondernemers in de vrijetijdseconomie gerealiseerd te worden.

 5. Stijging bezoek VVV Hof van Twente

  Stijging bezoek VVV Hof van Twente

  VVV Hof van Twente heeft, zowel op de websites als in de VVV winkel in Delden, in 2015 fors meer bezoekers mogen verwelkomen. Dit sluit aan bij het stijgende optimisme bij de consument en de positieve verwachtingen van de ondernemers over 2015.

 6. VVV Magazine Hof van Twente 2016 is gepresenteerd!

  VVV Magazine Hof van Twente 2016 is gepresenteerd!

  Ellen Nauta, burgemeester gemeente Hof van Twente, heeft vandaag het eerste exemplaar ontvangen van het VVV Magazine Hof van Twente 2016 boordevol toeristische informatie. Hof van Twente staat in 2016 in het teken van feest, o.a. vanwege het 15-jarig bestaan van de gemeente.

 7. Waardebonnenactie Advies op Maat - Prins Bernard Cultuurfonds

  Waardebonnenactie Advies op Maat - Prins Bernard Cultuurfonds

  Overijssel telt veel culturele vrijwilligersorganisaties en verenigingen. Al die vrijwilligers verrichten uitstekend werk. Toch is er soms ook behoefte aan professioneel advies. Bijvoorbeeld om nieuwe leden te werven, een website te ontwikkelen of een beleidsplan op te stellen.