1. Stadswandeling Delden in herdruk

  Stadswandeling Delden in herdruk

  De Stadswandeling Delden is in herdruk gegaan. De wandeling is ca. 6 km lang en voert langs de historische bezienswaardigheden van Stad Delden.

 2. Fietsroute Waterrijck Diepenheim vernieuwd

  Fietsroute Waterrijck Diepenheim vernieuwd

  Op zondag 1 mei a.s. vindt de presentatie plaats van de vernieuwde fietsroute Waterrijck Diepenheim. Het eerste exemplaar wordt overhandigd aan mevrouw Aarnink, dagelijks bestuurslid van waterschap Vechtstromen.

 3. Bankenroute Markelo vernieuwd

  Bankenroute Markelo vernieuwd

  Op zondag 17 april a.s. wordt, tijdens de Maarkelse Lente, de vernieuwde Bankenroute Markelo gepresenteerd. Speciaal voor kinderen is er deze dag een fotopuzzeltocht uitgezet. De Bankenroute Markelo is vanaf 17 april te koop bij de VVV en VVV Agentschappen in Hof van Twente.

 4. Loket Vrijetijdseconomie Hof van Twente

  Loket Vrijetijdseconomie Hof van Twente

  Onlangs is er gestart met het Loket Vrijetijdseconomie Hof van Twente. Ondernemers, evenementenorganisaties en particulieren kunnen hier terecht met onder meer vragen en nieuwe initiatieven op het gebied van vrije tijd.

 5. Nieuw: Jofferpad Diepenheim-Delden

  Nieuw: Jofferpad Diepenheim-Delden

  Op vrijdag 1 april jl. heeft Burgemeester Ellen Nauta het Jofferpad Diepenheim-Delden geopend. Het Jofferpad Diepenheim-Delden is een thematische wandelroute van ca. 20 km en voert langs diverse historische bezienswaardigheden.

 6. Nieuw bij de VVV: centrumplattegronden Hof van Twente

  Nieuw bij de VVV: centrumplattegronden Hof van Twente

  Vanwege de vraag naar gratis centrumplattegrondjes zijn er onlangs een vijftal plattegronden uitgebracht in de vorm van scheurblokken. Met behulp van deze plattegronden kan de toerist en/of recreant gemakkelijk de weg worden gewezen in de Hof van Twente.

 7. Opening Jofferpad

  Opening Jofferpad

  Hoog in de bomen aan de Kleidijk in Diepenheim en aan de Wicherinksweg in Delden hangen de beide delen van het kunstwerk ‘Freulespoor’ van Theo van Delft. Dit kunstwerk, gerealiseerd in het kader van het canonproject van de provincie Overijssel, is een kunstzinnige verbeelding van het historische verhaal van de Freules van Beckum. Op vrijdag 1 april wordt het Jofferpad geopend door burgemeester Nauta van de gemeente Hof van Twente.

 8. Uitnodiging Startbijeenkomst Actieplan Vrijetijdseconomie

  Uitnodiging Startbijeenkomst Actieplan Vrijetijdseconomie

  De gemeente Hof van Twente heeft samen met ondernemers een Sociaal Economische Visie met daarbij behorende actieplannen opgesteld. Eén daarvan is de pijler Vrijetijdseconomie,een sector waar kansen en ambities om te groeien mogelijk en realiseerbaar zijn. Binnen het actieplan Vrijetijdseconomie zijn plannen en ideeën opgenomen om het vrijetijds-aanbod en de promotie te versterken. De ambitieuze doelstellingen dienen samen met de ondernemers in de vrijetijdseconomie gerealiseerd te worden.

 9. Stijging bezoek VVV Hof van Twente

  Stijging bezoek VVV Hof van Twente

  VVV Hof van Twente heeft, zowel op de websites als in de VVV winkel in Delden, in 2015 fors meer bezoekers mogen verwelkomen. Dit sluit aan bij het stijgende optimisme bij de consument en de positieve verwachtingen van de ondernemers over 2015.