1. Stadsomroeper promoot de Hof bij Europees kampioenschap

  Stadsomroeper promoot de Hof bij Europees kampioenschap

  René Coupée, een ondernemer uit Delden, is een van de elf stadsomroepers uit België, Nederland en het Verenigd Koninkrijk die strijden om de titel Europees Kampioen Stadsomroeper. De wedstrijd wordt gehouden op zaterdag 20 augustus in de Engelse stad Colchester in het graafschap Essex.

 2. Uitnodiging Leader-café

  Uitnodiging Leader-café

  Zet u zich in voor een duurzame plattelandseconomie in Zuidwest Twente? Heeft u ideeën die bijdragen aan levendige gemeenschappen, het versterken van bedrijvigheid in het buitengebied, de promotie van Zuidwest Twente of aan het verbinden van stad en platteland? Of wilt u zich laten inspireren door ideeën van anderen? Kom dan op 31 augustus a.s. naar het Leader-café!

 3. Investeren in de vrijetijdssector met PMPC 2.0

  Investeren in de vrijetijdssector met PMPC 2.0

  Bent u die bevlogen ondernemer in de vrijetijdssector die de verbinding aan durft te gaan? De provincie Overijssel zoekt ondernemers die samen met een partner nieuwe producten willen ontwikkelen en realiseren. Zo maken en houden we Overijssel aantrekkelijk. Samenwerken verdient meer!

 4. Marktonderzoek Vrijetijdseconomie Hof van Twente

  Marktonderzoek Vrijetijdseconomie Hof van Twente

  Om het wonen, werken en recreëren in de Hof van Twente nog aantrekkelijker te maken wordt er een Marktonderzoek Vrijetijdseconomie gehouden in de Hof van Twente. Om ook te weten wat er onder de inwoners leeft, vragen we uw mening als inwoner van de Hof van Twente.

 5. VVV fietsroute 15 jaar Hof van Twente met waardebonnen gepresenteerd

  VVV fietsroute 15 jaar Hof van Twente met waardebonnen gepresenteerd

  Op vrijdag 3 juni heeft burgemeester Ellen Nauta het eerste exemplaar van de VVV fietsroute 15 jaar Hof van Twente in ontvangst genomen. De route is gerealiseerd in het kader van het 15-jarig jubileum van de gemeente Hof van Twente. Om de beleving onderweg te vergroten, is er een uniek waardebonnenboekje aan toegevoegd.

 6. Stadswandeling Delden in herdruk

  Stadswandeling Delden in herdruk

  De Stadswandeling Delden is in herdruk gegaan. De wandeling is ca. 6 km lang en voert langs de historische bezienswaardigheden van Stad Delden.

 7. Fietsroute Waterrijck Diepenheim vernieuwd

  Fietsroute Waterrijck Diepenheim vernieuwd

  Op zondag 1 mei a.s. vindt de presentatie plaats van de vernieuwde fietsroute Waterrijck Diepenheim. Het eerste exemplaar wordt overhandigd aan mevrouw Aarnink, dagelijks bestuurslid van waterschap Vechtstromen.

 8. Bankenroute Markelo vernieuwd

  Bankenroute Markelo vernieuwd

  Op zondag 17 april a.s. wordt, tijdens de Maarkelse Lente, de vernieuwde Bankenroute Markelo gepresenteerd. Speciaal voor kinderen is er deze dag een fotopuzzeltocht uitgezet. De Bankenroute Markelo is vanaf 17 april te koop bij de VVV en VVV Agentschappen in Hof van Twente.

 9. Loket Vrijetijdseconomie Hof van Twente

  Loket Vrijetijdseconomie Hof van Twente

  Onlangs is er gestart met het Loket Vrijetijdseconomie Hof van Twente. Ondernemers, evenementenorganisaties en particulieren kunnen hier terecht met onder meer vragen en nieuwe initiatieven op het gebied van vrije tijd.